Egyre jobban magára talál a Baan

Kovács Attila, 2002. október 27. 20:15
Angela Heindl-Schober, a Baan Ausztria és Kelet-Európa marketing-kommunikációs menedzsere arról tájékoztatta a Prím Online-t, hogy a cég a szeptember 30-ával végződött harmadik negyedévben jelentős új felhasználókat nyert minden földrészen.
A nagy iparvállalatoknak integrált internet alapú vállalati alkalmazási rendszereket szállító cég ebben az évben eddig már több mint 100 olyan új ügyféllel gyarapodott a világon, amelyek az elektronikában, autóiparban, légi közlekedésben, védelmi szektorban, gépiparban és a folyamatirányításban tevékenykednek.

Az egyik legújabb Baan-siker az iBaan for Supply Chain Management (iBaan for SCM) megoldás alkalmazása az amerikai székhelyű Roberson Transportation Inc. szállítmányozási logisztikai vállalatnál. Ismeretes, hogy az iBaan for SCM rendszerrel intelligens módon lehet a vállalatnál szinte mindent tervezni és menedzselni, így például szolgáltatót kiválasztani, szállítást konszolidálni, rugalmasan megoldani a szállítási vonatkozású adatstruktúrák költségproblémáit.

További ismertebb nemzetközi cégek, amelyek most kezdték a Baan rendszereit használni: Boeing Company, Flextronics, Tokyo Electron America, Wonderware. További információ: www.invensys.com

Kulcsszavak: +céginfo Baan

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59