Az SAP modernizálja az USA adóhivatalának belső pénzügyi rendszereit

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. november 4. 13:24
Az SAP Public Services Inc. bejelentése szerint a CSC PRIME Alliance a mySAP.com e-business platformot választotta az USA adóhivatala, az Inland Revenue Service (IRS) integrált pénzügyi rendszereinek korszerűsítését célzó kezdeményezés induló fázisának támogatására.
A Computer Sciences Corporation (CSC) az IRS üzleti rendszereinek modernizációs programja keretében aláírt alvállalkozói szerződéssel bízta meg az SAP Public Servicest a több tízmillió dollár nagyságrendű, több éves munka lebonyolításával. A szerződés értelmében a mySAP Financials biztosítja majd az IRS modernizációs program integrált pénzügyi rendszerekre vonatkozó kezdeményezésének technikai hátterét.

A projekt célja a bevételelszámolás, a vezetői számvitel és a költségvetés-készítés színvonalának javítása. A fejlesztések révén az IRS dolgozói egyszerűbben hozzáférhetnek majd a belső irányítás pénzügyi adataihoz, és az operatív információk ismeretében jól időzített, tényekre alapozott döntéseket hozhatnak, valamint hatékonyabban támogathatják a főkönyvi könyvelést és a költségvetés kidolgozását.

Kulcsszavak: ügyvitel SAP

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36