SAP sikerek a kkv- piacon

Itt a 10000. SAP Business One ügyfél

forrás Prim Online, 2006. augusztus 12. 09:30
A kis- és közepes vállalatok (kkv-k) által támasztott gyorsan növekvő globális kereslet kielégítésében elért sikereit alátámasztandó, az SAP AG bejelentette, hogy világszerte már mintegy 10.000 ügyfél használja 2003 óta forgalmazott, a néhány száz millió és pár milliárd forint közötti éves árbevételű vállalatoknak szánt ügyviteli rendszerét, az SAP Business One-t. Hazánkban a 2004. novembere óta elérhető szoftvercsomagot jelenleg használó cégek száma meghaladja a kétszázat.
Magyarországon a kisvállalatok számára létfontosságú, hogy az egyre élesedő piaci versenyben is helyt tudjanak állni, különös tekintettel az EU- csatlakozás óta megjelent külföldi versenytársak által támasztott kihívásokra. Ebben az SAP tapasztalata szerint nagy szerepe van az integrált vállalatirányítási rendszer meglétének. Mivel a magyarországi kisvállalatoknak nyugat-európai versenytársaikkal összehasonlítva jelentősen rövidebb idő állt rendelkezésére az organikus fejlődésre, így folyamataikat is rövidebb időn belül kellett kialakítaniuk. Ez előnyként jelentkezik a versenyben, hiszen a hazai kkv-k, szemben külföldi versenytársaikkal, rugalmasabban képesek reagálni a piac igényeinek változásaira, legyen szó akár a gyártott termékről, a nyújtott szolgáltatásról vagy a versenyképesség érdekében végrehajtandó belső hatékonyságjavító intézkedésekről. Az SAP segíti a kisvállalatokat abban, hogy a fejlődés következő lépcsőfokaként áttekintsék vállalati folyamataikat, és azokat szükség esetén átalakítva, racionalizálva működhessenek hatékonyabban.

A ma Magyarországon SAP Business One-t használó több, mint 200 cég mindegyike az általa nyújtott előnyök miatt választotta az SAP kisvállalati szoftverét.

A kifejezetten a 10-100 főt foglalkoztató kisvállalatok számára kifejlesztett SAP Business One több mint 40 országspecifikus verzióban érhető el az SAP 1200, értékesítésre, bevezetésre és karbantartásra szakosodott partnerénél. Magyarországon ma 26 partner foglakozik SAP Business One értékesítéssel.
Kulcsszavak: SAP SAP-hu +céginfo ügyvitel

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyedülálló elektromos kerékpárral erősít a Decathlon

A mikromobilitási trendek átformálják a városi közlekedést, az infrastruktúra fejlesztésével folyamatosan nő a kerékpározók száma, emellett pedig egyre inkább előtérbe kerülnek az elektromos kerékpárok. 

2024. április 26. 19:40

A Sprinter felvásárlásával lépne jelentőset a SAMEDAY

Az akvizíció révén a SAMEDAY magyarországi házhozszállítási infrastruktúrája 60 százalékkal bővülhet a Sprinter tulajdonában lévő több mint 450 kézbesítési pont átvételével. A felvásárlást jelenleg a hatóságok vizsgálják. Ha a felek megkapják a jóváhagyást, az ügylet lezárultát követően egy 6000 átvételi pontból álló régiós out-of-home átvételi hálózat jöhet létre a magyar, román és bolgár piacokon.

2024. április 26. 14:44

Dekarboizáció és hatékonyságnövelés egyszerre az iparban

A globális üvegházhatásúgáz-kibocsátás 45 százalékát adja az ipari tevékenység, így a klímacélok elérése érdekében kulcsfontosságú a szektor dekarbonizációja. A Schneider Electric a világ elsőszámú ipari szakvásárán, a Hannover Messén mutatta be azokat az innovációkat, amelyek lehetővé teszik az ipari szereplők számára a kibocsátásuk csökkentését és a termelési hatékonyságuk növelését.

2024. április 26. 11:33

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50