Megkezdte működését a virushirado.hu portál

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. november 5. 16:05
A mai napon megkezdte működését a www.virushirado.hu portál, amelynek alapvető célja, hogy vírus témában hiteles és naprakész információt biztosítson látogatói számára, mindezt magyar nyelven.
A Vírus Híradó 8 év felhalmozott tudásanyagát és szakmai tapasztalatát osztja meg az olvasókkal. Az oldal készítői és szerkesztői - a 2F 2000 Kft. szakemberei - 1994 óta foglalkoznak vírusvédelemmel. A Vírus Híradó napi üzemeltetésében 4 fős szakmai stáb vesz részt. A portál heti (Vírus Híradó) és aktuális (Vírus Riadó) hírleveleire minden felhasználónak célszerű regisztrálnia, hiszen itt percre készen értesülhet a legújabb, terjedőben lévő vírusokról, és ezen információk segítségével megelőzheti az esetleges fertőzéseket.

A folyamatosan bővülő információgyűjteményt az oldal szerkesztői úgy állították össze, hogy az irodai felhasználóktól a képzett IT szakemberekig mindenki megtalálja a számára szükséges hasznos információt.

A portál tartalom szerint négy részre oszlik.

Elsősegély: Segítséget nyújt mindazoknak, akik még sosem foglalkoztak a vírusok elleni védekezéssel, vagy éppen egy konkrét vírustámadást szeretnének elhárítani.

Aktív: A legfrissebb hírek és a rendszeres hírlevelek áttekintést, hasznos információt nyújtanak a vírusok világáról. A Fórumokon keresztül a látogatók hamarosan segítséget kérhetnek az oldalt szerkesztő szakemberektől, illetve megoszthatják majd egymással tapasztalataikat, szakmai tudásukat.

Tudásbázis: Információgyűjtemény, amely mélyrehatóbb ismereteket nyújt, vírusleírásokat, szakmai definíciókat és statisztikákat tartalmaz.

Magazin: Tudományos és ismeretterjesztő oldalak, amelyek a téma iránt általában érdeklődőknek készültek.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50