Számítsuk ki hálózatunk értékét!

29. Nemzetközi Telindus Szimpózium

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. november 6. 13:46
A Brüsszeli Expo területén 2002. október 24-én tartandó 29. Nemzetközi Telindus Szimpóziumon az ICT (Information Communication Technology) infrastruktúrába történő befektetés megtérülése a fő téma. A reggeli program előadóit élőben online figyelemmel kísérhetik a www.telindussymposium.com címen.
Az üzletvitelben a nettó jelenértéket (NPV), mint közgazdasági fogalmat, a belső beruházások megtérülésének értékelésére használják. A "hálózati jelenérték" kifejezetten a hálózatba történő befektetésekre vonatkozik.

Az informatikai hálózat értékének felmérése hozzásegíti az informatikai osztályt ahhoz, hogy kalkulációt mutathasson be a befektetett tőke potenciális megtérüléséről. A rendszergazda a befektetés által nyújtott stratégiai előnyöket ismertetve könnyebben kap forrást a belső beruházásokhoz - mondja Eric Van Zele, a Telindus vezérigazgatója.

A Telindus egy Nemzetközi Szolgáltató Központot (International Service Centre = ISC) állít fel annak érdekében, hogy vevőinek segíteni tudjon hálózatuk értékének és potenciáljának felmérésében. Az ISC 24/7 alapon a világ minden táján koordinálja is majd a hálózatkezelési és biztonságkezelési szolgáltatásokat. Az ISC középpontjában olyan közvetlen szolgáltatás nyújtása áll, amely helyi szakemberek és folyamatok által támogatott, távolról kezelt szaktudást biztosít.

Az ISC beindítása a Telindus válasza a vevők egyre növekvő "co-sourcing" szolgáltatás iránti igényére. A Telindus jelentős beruházásokat eszközölt, hogy képessé váljon nemzetközi platformon, távolból kezelt hálózati és biztonsági szolgáltatások nyújtására.

Az ISC szolgáltatásait, mint pl. tűzfal monitoring, hálózati teljesítmény, ill. váratlan esemény kezelés és behatolásérzékelés, a megállapodás szerinti szolgáltatási szintnek megfelelően nyújtja majd. Ezt a támogatást a vevőket és a környezetüket értő/ismerő helyi személyzet szolgáltatja. Ily módon a helyben nyújtott konzultációs, integrációs és menedzselt szolgáltatások ki fogják bővíteni az ISC kínálatát, és a Telindus biztonságos és hibamentes hálózatot tud garantálni.

A hálózat valamennyi ügyfél számára olyan stratégiai eszköz, amit szakembereknek kell kezelni, és mi pont ezt biztosítjuk - teszi hozzá Peeters, az ISC igazgatója. Nincs olyan túl sok hálózati és biztonsági specialista a piacon, és ez a terület egyre komplexebbé válik az olyan technológiák által, mint pl. a vezetéknélküli képátvitel és a műholdas sugárzás integrálása.

Az alapeszméről szóló előadásokat az Interneten keresztül élőben sugározza a Telemak.

A szimpózium néhány résztvevője és támogatója: Cisco Systems, NOKIA-Chek Point, Sun microsystems, Symantec, extreme networks, Juniper Networks, 3com, alvarion, bluesocket, Captaris, Citrix, Cirpack, Compuware, datanews, ENI, Imtech Belgium, Microsoft, mobistar, NetScreen, Polycom, River Stone, telenet business, XcelleNet, eye-d, Telemak.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36