econet.hu: Az igazgatóság összesen 700 milliós tőkeemelésről dönthet

Új fb-tagok az econet.hu Rt-nél

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. november 6. 16:27
Az econet.hu Informatikai Rt. közgyűlése, a mai napon egyhangú szavazás mellett pontosította az igazgatóság felhatalmazását arra, hogy a jövőben szükség szerint saját hatáskörben döntsön a társaság jegyzett tőkéjének emeléséről. A közgyűlés - új felügyelő bizottsági tagok választása mellett - arról is döntött, hogy a társaság igazgatósági és felügyelőbizottsági tagjai a jövőben díjazásban részesülnek.
A Budapesti Értéktőzsdén jegyzett egyetlen internetes társaság közgyűlési határozata értelmében az igazgatóság saját hatáskörben dönthet a Társaság jegyzett tőkéjének 5 éven keresztül, évi legfeljebb 140 millió forinttal, összesen legfeljebb 700 millió forinttal való felemeléséről, oly módon, hogy az egyes évi tőkeemelések nem haladhatják meg a Társaság tőkeemeléskori jegyzett tőkéjének 25%-át.

A rendkívüli közgyűlés, melyen az arra jogosultak 54%-a jelent meg, egyhangú szavazással a társaság felügyelő bizottságának tagjává választotta Mécs Imrét-t és Kereszty Gábort, egyúttal úgy döntött, hogy a társaság it és fb tagjai részére novembertől kezdődően egységesen havi százezer forint, míg it és fb elnökei részére havi 200.000,-Ft tiszteletdíjat állapít meg. A rendkívüli közgyűlés a társaság alapszabályának az előterjesztésben és a szóbeli kiegészítésben foglaltak szerinti, a fenti döntésekkel összhangban lévő módosítását elfogadta.

Kulcsszavak: Econet.hu +céginfo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55