Stylus C42plus Csillagok háborúja nyomtatóstúdióval

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. november 8. 20:01
Az Epson bemutatta az új Stylus C42plus típusjelű modelljét, melyet ez év végéig a "Csillagok háborúja - A klónok támadása“ c. filmhez kapcsolódva nyomtatóstúdióval szállít.
A Stylus C42plus korszerű és kedvező árú, több célra használható (allround) tintasugaras nyomtató, amely a nyomtatási sebesség és minőség tekintetében minden igényt kielégít. A fekete-fehér képek esetében max. 12 oldalas, színes munkáknál pedig 6 oldalas nyomtatási sebességével kiválóan alkalmas a privát felhasználók számára. Ráadásul a kétpatronos rendszer, amely egy fekete és egy háromkamrás színes tintapatront foglal magában, kezdettől fogva biztosítja az igazi fekete nyomatok készítését. A kezdőknek szánt számos más típussal ellentétben, amelyek a feketét csak a különböző színes tinták keverékeként képesek előállítani, az Epson Stylus C42plus fekete patronja "igazi“ fekete nyomtatására képes. Az éles kontúrt mutató szövegeket és képrészleteket a max. 2880 dpi felbontás és a változó méretű csepptechnológia (Variable Sized-Droplet Technology) együttesen biztosítják. Az Epson által alkalmazott technológia nagy nyomtatási sebesség esetén is finom színátmeneteket és a különböző méretű tintacseppek révén kimagasló részletpontosságot garantál: az apró cseppecskék a részletekért, a nagyobb cseppek az összefüggőbb területekért felelősek. Nyomtatási cellánként maximum hat különböző cseppméret áll rendelkezésre. A legkisebb csepp mérete csupán hat pikoliter. Az egyszerű szövegnyomtatástól kezdve a meghívókártyák, naptárak, címkék, pólók és fényképek nyomtatásáig - az Epson QuickDry tintájának köszönhetően - valamennyi nyomat azonnal érintésre száraz, nem mosódik el és színtartó.

A Stylus C42plus modellben Intellidge tintapatronok találhatók. Ezeknél a patronoknál egy különleges chip folyamatosan ellenőrzi a tintafogyasztást, ezáltal a tintakészlet optimális felhasználását biztosítva: közel 220 oldal fekete-fehér és 180 oldal színes nyomtatására van lehetőség.

A Stylus C42plus támogatja a Windows (98/2000/XP/Me/NT 4.0) és Macintosh (8.1-től) valamennyi használatban lévő operációs rendszerét - az OS X-et is.

A "Csillagok háborúja - A klónok támadása“ c. mozifilmhez kapcsolódva az Epson Stylus C42plus doboza jelenleg a "Csillagok háborúja - A történet folytatódik“ c. nyomtatóstúdiót is tartalmazza. A ráadás CD-n képeket és rajzmintákat találunk, amelyek a Csillagok háborúja történetéhez kapcsolódnak, és amelyek felhasználásával kártyákat, matricákat és meghívókat készíthetünk.

Az Epson Stylus C42plus egységcsomag november 1-jétől lesz kapható az üzletekben 79,00 euróért.

Kulcsszavak: printer Epson

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50