A Unisys segítségével korszerűsíti tevékenységét a U.S. Bancorp

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. november 9. 11:30
A Unisys Corporation bejelentette, hogy sikerült elnyernie a szerződést a U. S. Bancorp banki műveleteinek átalakítására.
A cél: biztosítani, hogy megfeleljenek azon kibontakozófélben lévő technológiák és új szabályozások követelményeinek, amelyek egyebek mellett változást idéztek elő a csekkek feldolgozási módjában, továbbá abban, ahogy a bankok és a klíringügynökségek benyújtják a képeket és az adatokat. Manapság a pénzügyi intézményeknek számos konvergáló trend között kell utat találniuk az elektronikus kifizetésekre áttérés felé. A U. S. Bancorp a Unisys Corporationt választotta, hogy biztosítsa számára a szükséges szakértelmet az architektúra megtervezésével, a képek továbbításával, a munkafolyamatokkal, a bevételgenerálással és egyebekkel kapcsolatos kérdésekben. Ugyanakkor a Unisys fog eljárni megfelelő gonddal a gyártók kiválasztásában és a velük kötendő szerződésekkel kapcsolatos tárgyalások során is; emellett felméri a bank jelenlegi és jövendőbeli fizetési rendszereit.

A tanácsadói meghatalmazás értelmében teljes mértékben újra kell tervezni a U. S. Bancorp fizetési műveleteit, aminek eredményeképpen a bank optimális hatékonysággal működhet majd, továbbá az ügyfeleknek nyújtott szolgáltatások színvonala is emelkedik. Mindez számos előnnyel jár: a papír alapú kifizetésekhez képest jóval költséghatékonyabbá válik a feldolgozás; lényeges javulást eredményez a csekkek elektronikus képi megfelelőinek, valamint a kapcsolódó, kérés alapú kifizetési információknak az elérhetővé válása; csökken a csalások kockázata a pénzügyi intézmények közötti felgyorsított elszámolásnak és követelésrendezésnek köszönhetően.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36