"Minden, amit tudni szerettél volna az internetről..."

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. november 12. 10:26
Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium saját standdal jelenik meg a november 14-17. között megrendezésre kerülő Educatio 2002 oktatási szakkiállításon. AZ IHM standján neves szakemberek tartanak ismeretterjesztő szekciókat az internet világáról, használatáról, és az érdeklődőknek alkalmuk lesz bővebben tájékozódni a minisztérium aktuális pályázatairól is.
Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium az OM10-es standon kapott helyet a magyar oktatás legnagyobb és legrangosabb szakmai seregszemléjén. Másfél-kétórás ismeretterjesztő szekciók várják az érdeklődőket internetes alapismeretek, keresés, letöltés, internetjog, levelezés és virológia, valamint pénzkeresési lehetőségek az interneten témákban. A jelenlevő szakemberek kérdésekre is válaszolnak a rövid előadások után. Az IHM standjára várják többek között Sükösd Miklóst, a Közép-Európai Egyetem média tanszékének vezetőjét, Béky Endrét, az RTL Klub Online főszerkesztőjét, Rozgonyi Krisztinát, a Magyar Tartalomszolgáltatók Egyesületének elnökségi tagját, Szűcs Viktória oktatási tanácsadót, valamint a Prím Média munkatársait: Noll János fejlesztési igazgatót és Szutor Ferenc online igazgatót. A kiállítás minden napján folyamatos pályázati tanácsadással állnak a minisztérium aktuális pályázatai iránt érdeklődők rendelkezésére.

Az Educatio 2002 Nemzetközi Szakkiállítás és Börzén több száz kiállító - köztük valamennyi magyar egyetem és főiskola - képviseli a hazai közép- és felsőoktatást, a taneszközgyártást, a tankönyvkiadást, a szakképzést, a nyelvoktatást és a minőségbiztosítást. Az előző évi kiállítás sikere alapján a szervezők 5-600 kiállító és a négy nap során 50-60.000 látogató (középiskolás diákok, szüleik, pedagógusok és intézményvezetők) megjelenésére számítanak.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50