Edumail, ingyenes felsőoktatási levelezőrendszer

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. december 10. 11:48
A Mail Hungary és az Eduport felsőoktatási portál hosszú távú stratégiai együttműködésének eredményeként megkezdte működését az Edumail ingyenes felsőoktatási levelezőrendszer.
A Mail Hungary által kifejlesztett technológia alkalmas arra, hogy az alapvető e-mail szolgáltatásokon túl a rendszer modulárisan bővíthető legyen oktatásspecifikus tartalmakkal. Ez első integrált szolgáltatás a határidőnapló, melybe bárki - többek között az ország bármely felsőoktatási intézményéből - webes felületen keresztül rögzítheti fontosabb megbeszéléseit, vizsgáit és egyéb programjait.

Az Edumail szolgáltatás elsődleges feladata, hogy olyan egységes levelezőrendszert kínáljon a felsőoktatásban tanulók és tanítók számára, mely az ország bármely egyeteméről elérhető webes felületen és levelezőprogram segítségével egyaránt.

Az Edumail szolgáltatás lehetőséget nyújt az Elektronikus Információszolgáltatás nemzeti program (EISZ) felhasználóinak internetes supportjának és hírlevél-szolgáltatásának igénybevételére is.

A közeljövő fejlesztési tervei között szerepel az Eduport felsőoktatási hírlevél elindítása, továbbá a levelezőrendszer bevonása pedagógus-továbbképző programokba.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50