Alkalmazások és webszolgáltatások a 3. Sun Fejlesztői Konferencián

Kovács Attila, 2002. december 21. 09:51
A Sun Microsystems Magyarország 2003. január 28-án harmadszor tart egész napos, ingyenes fejlesztői konferenciát a Budapest Kongresszusi Központban (BKK), ahol a legutóbbi, 2002. nyarán rendezett Java Konferencián regisztrált 350 főt meghaladó részvétel várható. Lássuk, mit kínál az év egyik első nagy hazai konferenciája:
1.Összesen hét hosszabb lélegzetű előadás hangzik el a nap folyamán. Ezeken a Sun hazai és nemzetközi szakemberei ismertetik a legújabb szoftverfejlesztéseket, alkalmazásokat és technológiákat. A januári konferencia is leginkább a fejlesztőknek, technikai szakembereknek szól, s a hangsúlyt most is a web alapú szolgáltatásokhoz szükséges technológiákra és alkalmazásokra helyezi a Sun. Ennek megfelelően kiemelt témaként szerepel a Java technológia (Java 2 Platform), a Sun ONE fejlesztőeszközök, illetve a webszolgáltatások kiépítéséhez szükséges architektúra és a vezeték nélküli technológiák.

2. A Sun Magyarország ügyvezető igazgatójának - Keresztesi Jánosnak - köszöntőjét követően a megnyitó előadást várhatóan az az USA-ból érkező Reginald Hutchinson tartja, aki már a korábbi hazai Sun fejlesztői konferencián is sikerrel szerepelt. Őt követik a Sun Magyarország előadói, többek között Zsemlye Tamás, aki az objektum-orientált middleware technológiáról és Fábián Péter, aki a Sun ONE Application Server 7 termékről fog beszélni. A BKK-ban tartandó rendezvényt az előadásokon kívül esettanulmányok és demonstrációk teszik még színesebbé.

3.Az előadások anyagai nyomtatott formában és CD-n is elérhetőek lesznek részben a helyszínen, részben pedig az előadást követően a www.sun.hu oldalon, letölthető és igényelhető formában.

További információ és regisztrációs lehetőség a www.sun.hu/fejlesztonap weboldalon.

Kulcsszavak: Sun-hu konferencia

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36