Speciális egészségprogramot indít a HáziPatika.com

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2003. január 7. 18:52
2003. január 6-tól négyhetes mozgás- és fogyókúraprogram indul a HáziPatika.com szervezésében. A www.zsanett.hazipatika.com oldalon a fogyókúra mellett érdekes interjúkat olvashatnak Zsanettel, a naplóban nyomon követhetik programjait, illetve kérdéseket tehetnek fel neki e-mailben.
A négyhetes egészségprogramban részt venni kívánóknak nem kell mást tenniük, mint hogy regisztrálnak a programra a www.zsanett.hazipatika.com oldalon. A regisztráció mindenki számára ingyenes. A regisztrációt követően válnak elérhetővé az aktuális hét receptjei és a mozgásprogram. A menüsor napi ötszöri étkezést tartalmaz, ami 1200 kalória bevitelt jelent naponta. Aki következetesen végigcsinálja a programot, az körülbelül heti egy kilós biztos fogyással számolhat. A látogató számára visszamenőlegesen is elérhetőek lesznek a receptek. A négyhetes program ideje alatt a látogatók rendelkezésére állnak a HáziPatika.com orvosai, így e-mailben kérhetnek megalapozott szakmai tanácsot.

A Program számára egy önálló oldalt hozott létre a HáziPatika.com csapata. A résztvevők nem csak Zsanettel fogyókúrázhatnak vagy tornázhatnak együtt, hanem nyomon követhetik Zsanett mindennapjait is a "Naplóban". Érdekes cikkeket, interjúkat olvashatnak a BB-ház szőke férfiszívtiprójával a "Négyszemközt" rovatban. Hetente SMS-játékban nyerhetnek vacsorát az oldalra látogatók, melyet a program végén ötödmagukkal költhetnek majd el egy elegáns étteremben Zsanett társaságában. Ezen kívül bárki küldhet e-mailt Zsanettnek, vagy a fórumban cserélhetik ki véleményüket a programról, Zsanettről vagy az élet más dolgairól.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50