Török tintakalózok

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2003. január 8. 13:34
Az Imaging Consumables Coalition of Europe (ICCE - a képszerkesztéshez kapcsolódó használati anyagok európai szövetsége) hamisított használati anyagokat foglalt le Törökországban.
Az Európában zajló folyamatos nyomozati munka során az ICCE sikeres razziákat tartott, amelyek célpontjában két nagy, törökországi hamisító banda állt.

Az akciók két, hamis használati anyagok gyártásával és értékesítésével foglalkozó telephely ellen irányultak, amelyek keretében 100 000 hamis tintapatront és festékhengert, valamint nagy mennyiségű csomagolóanyagot és hologramot foglaltak le. A hatóságok elsősorban a Canon, az Epson, a Hewlett-Packard és az Oki cégek termékeire bukkantak az ellenőrzéskor. Az ugyancsak lefoglalt üzleti dokumentumok jelenlegi kiértékelése alapján megállapítható, hogy a hamisítással foglalkozó bandák már jó ideje hamis használati anyagokat csempésztek az európai értékesítési csatornákba. "Rendkívül fontos, hogy felhívjuk az értékesítési csatornák figyelmét az esetleges hamisítványokra. Az esetleges hamisítványra utaló leginkább egyértelmű jel mindig a termék ára. Az üzenet félreérthetetlen: Csak az erre jogosult márkakereskedőknél szabad vásárolni, ami csökkenti a kockázatot, hogy hamis termékkel kerülünk kapcsolatba“, nyilatkozta az ICCE egyik szóvivője.

Kulcsszavak: jog printer

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59