Itt az új szabadkezes mobil-fülhallgató

Kollár Csaba, 2003. január 12. 08:25
A Sound ID megalkotta a Personalized Digital Sound-ot, egy olyan hangfelismerő, illetve feldolgozó technológiát, ami jelentősen megnövelheti a hallgatók hangélményét. A most bemutatott személyre szabott termék egy Bluetooth-kompatibilis vezeték nélküli mobil-fülhallgató, amit a fejlesztők a Personal Sound System (PSS) névre kereszteltek.
Dr. Rodney Perkins a Sound ID alapítója és elnöke elmondta, hogy "a Personal Sound System a személyre szabott hangzás egy új lehetőségét kínálja. A PSS egy kicsi, ergonomikus és könnyen használható, vezeték nélküli, mobiltelefonhoz tervezett fülhallgató, ami az eddigi hasonló eszközökhöz képest sokkal jobb minőséget és jobb hallhatóságot kínál bárki számára."

Az említett jellemzőket az az integrált, nagy teljesítményű digitális jelprocesszor képezi, amelyik digitálisan növeli meg a hangminőséget. A Bluetooth-kompatibilitás segítségével az eszköz vélhetőleg népszerű lesz a fogyasztók/vásárlók körében. Ebben bízik Dr. Perkins is, amikor azt nyilatkozta, hogy "a mi technológiánk hasonlít leginkább a humán hallásrendszerre, különösen a hallás fiziológiájára. Fejlesztőcsapatunk tudásbázisa olyan eszközt alkotott, amelyik szinte tökéletesen adja vissza úgy a beszédet, mint a zenét."

Ami a további jellemzőit illeti:

- Fizikai tömeg: 11 gramm -

- Beszélgetési idő: 3-4 óra -

- Készenléti idő: 70 óra -

- Hatótávolság: 10 méter -

- Bluetooth-kompatibilitás miatt kapcsolat mobiltelefonokhoz, kézieszközökhöz, mobilszámítógépekhez és egyéb perifériákhoz.

Kulcsszavak: periféria mobiltelefon

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59