Újraindult a Hajrá Magyarország honlapja

Szalay Dániel, 2003. január 25. 16:09
A polgári körök hivatalos honlapja néhány napig nem volt elérhető, de - mint azt megtudtuk - megújult, és most újraindult.
A Hajrá Magyarország Mozgalom, vagy közismertebb nevén a polgári körök honlapja azután újult meg, hogy néhány nappal ezelőtt az Orbán Viktor volt miniszterelnök által a tavalyi parlamenti választási vereség után életre hívott polgári sejtek mozgalmának weblapján olyan felhívások voltak olvashatóak, mint például hogy a jobboldali érzelműek ne vásároljanak olyan boltokban, amelyeket baloldali érzelműek vezetnek. A weblapon egy részletes listát tettek közé, melyek hasonló tippeket, javaslatokat tartalmaztak a polgári körök híveinek. Az ezt követően kipattant felháborodást követően a Hajrá Magyarország Mozgalom a diszkrimációnak mondott ötleteket törölte a listából, amely listát a most megújult lapon már egyáltalán nem sikerült megtalálnunk.

A most megújult internetes oldalon egyébként hírek, eseménynaptár, beszédek és nyilatkozatok összefoglalói találhatóak, de különféle szemelvények is felkerülnek a lapra a Szövetség című társadalmi és kulturális hetilap cikkeiből, és linkek is vannak a honlapgazdákhoz közel álló lapokra, így belinkelték a polgari-kor.hu internetes oldalt is. Hende Csaba, a polgári körök mozgalmának egyik vezetője a közelmúltban leszögezte, utóbbi weboldalhoz a polgári köröknek nincs köze, és nem érti, miért nála sérelmezik, hogy EU-ellenes írások jelentek meg ezen a weboldalon. A polgari-kor.hu oldal gazdája egyébként a jelenleg szintén átalakítás álló Hunnia.net internetes oldalt működtető Hunnia.Net Kft., a polgári körök mozgalmának hivatalos honlapjának gazdája pedig a Fidelitas. A kötőjeles változat, tehát a hajra-magyarorszag.hu gazdája a Fidesz-MPP, de a webcím nem elérhető.

Kulcsszavak: website politika

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38