HP: továbbfejlesztett távoli proof-megoldás grafikusoknak

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2003. január 31. 09:16
A HP több jelentős fejlesztésről is beszámolt a grafikus és Macintosh-felhasználóknak szánt HP Designjet 10ps, HP Designjet 20ps és HP Designjet 50ps nyomtatókkal kapcsolatban. Újdonságok: Mac OS X támogatás, Mac-meghajtó Designjet rendszerekhez, továbbfejlesztett RIP-szoftver, távoli proof-megoldás az alapcsomagban, új papírtípusok.
A vállalat már kínálja első, Apple Mac OS X.1 és X.2 operációs rendszerekhez kidolgozott Mac rasztermeghajtóját. A HP nyomatról nyomatra és nyomtatóról nyomtatóra maximális színpontosságot és egyenletes színhatást garantáló, Mac OS X-alapú, frissített raszterkép-feldolgozó (RIP) szoftvere szintén mától elérhető. A jövőben mindegyik nyomtatócsomagja tartalmaz majd távoli proof-szoftvert, a jobb minőségről és a rövidebb száradási időről pedig két új papírtípus gondoskodik.

A HP Designjet 10ps, HP Designjet 20ps és HP Designjet 50ps nyomtatók főbb fejlesztései:

ˇ A Designjet nyomtatók történetének első, Mac OS X.1 és X.2 operációs rendszereket egyaránt támogató, irodai Mac-meghajtója

ˇ Mac OS X támogatás klasszikus (QuarkXPress), illetve natív alkalmazásokhoz (Adobe Photoshop)

ˇ A RIP-szoftver új fejlesztései révén a tervezők feladataik nyomtatóra küldése közben is folytathatják a munkát

ˇ Két új papírtípus és megnövelt papírkezelési rugalmasság - a felhasználók új és egyedi anyagok alkalmazásával biztosíthatják a lehető legpontosabb végeredményt

ˇ Remote-proofing Software 2.0 a nyomtató csomagjában. A HP távoli proof-megoldásával a Designjet-felhasználók a tartalmi adatok mellett konkrét színprofilokat és nyomtatási beállításokat is tartalmazó távoli próbanyomatfájlokat (PRF-eket) hozhatnak létre. "Fogd és vidd" (drag-and-drop) módszerrel a távoli proof-szoftver felületére húzva ezek a fájlok tetszőleges helyszínen kinyomtathatók.

ˇ Egyszerű telepítés és használat.

Kulcsszavak: printer Mac multimédia HPQ

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36