SITA-Unisys "utasirányítói" stratégiai szövetség

OTS - Cégvonal, 2003. február 12. 19:47
A SITA Information Networking Computing és a Unisys keretszerződést kötött, amely az utasirányító rendszerek területén kijelöli stratégiai szövetségük alapjait.
Az egyezmény nyomán a légitársaságok hozzájuthatnak a világ első olyan ügyfélközpontú utasirányító megoldásához, amely egy nyitott, internet alapú, könnyen használható rendszeren alapul. A megoldás lehetővé teszi számukra, hogy szorosan összehangolják üzleti tevékenységüket ügyfeleik egyedi igényeivel, miközben kielégíthetik a hatékonysági követelményeket, érvényesíthetik a méretgazdaságossági szempontokat, és növelhetik a szolgáltatások színvonalát.

A légitársaságoknak és a velük kapcsolatban álló iparágaknak globális, internet alapú üzleti megoldásokat kínáló SITA a Unisysszel összefogva olyan új megoldást kínál, amely a Unisys AirCoreT platformon alapul.

A SITA és a Unisys együttműködése nyomán további erőfeszítések történnek, hogy a szolgáltatások, a funkcionalitás és az árak tekintetében egészséges és versenyképes környezetet teremtsenek az utasirányító rendszerek számára. A SITA globális ipari tapasztalata és szakértelme a Unisys azon végpontok közti (end-to-end) kommunikációs képességeivel párosulva, melyek révén a világ minden táján versenyképes szállítási megoldásokat alakít ki és forgalmaz, olyan erős szövetség kialakulásához és olyan hatékony megoldások kidolgozásához vezethet, amelyek messze meghaladják a jelenleg rendelkezésre álló utasirányító megoldások színvonalát.

Az innovatív szövetség segítségével a SITA ügyfelei könnyebben átállhatnak egy olyan nyitott, ügyfélközpontú megoldás alkalmazására, amely azonnali előnyöket nyújt mind számukra, mind utasaik számára.

A keretszerződés teljes egészében üzleti titkot képez. A végleges szerződést a következő néhány hónapban tárgyalják meg.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59