Elton Johnnal ünnepel a Westel

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2003. február 18. 10:10
Az idén 10 éves születésnapját ünneplő Westel júniusban hagyományos Kapcsolat napi koncertjén igazi világsztárral köszönti Magyarország zenekedvelő közönségét: az elmúlt évekhez hasonlóan mindenki számára élvezhető eseményen európai koncertsorozatának keretében Elton John lép színpadra.
A Westel 2003-ban ünnepli alapításának 10. évfordulóját. A piacvezető, több mint 3,4 millió ügyfél bizalmát élvező mobilszolgáltató a jeles esemény kapcsán a júniusi Felvonulás téri Kapcsolat koncertre Elton John személyében igazi világsztárt invitál Budapestre. Az évente több százezer embert vonzó szabadtéri eseményen eddig is számos népszerű, világhírű együttes és énekes gondoskodott az országból és külföldről érkező nézősereg szórakoztatásáról. A térség legnagyobb könnyűzenei eseményeként jegyzett Kapcsolat koncerten az elmúlt év legemlékezetesebb pillanatai Joe Cockerhez, a blues és a rock élő legendájához köthetők.

A mai napon a Showtime produkcióval aláírt szerződés értelmében június 22-én este a várhatóan eddigi legnagyobb nézősereg előtt a kiváló hangulatról a legkorszerűbb technika, speciális hang-, fény-, és kivetítőrendszerek mellett európai koncertsorozatának egyik állomásaként Elton John produkciója gondoskodik.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14