Az Interware-t választotta internetszolgáltatójának a Draft együttes

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2003. február 25. 09:50
Az egyre népszerűbb Draft együttes internetszolgáltatói támogatását a jövőben az Interware Rt. látja el. Ezzel a lépéssel az Interware Rt. amellett, hogy támogatja a tehetséges fiatalokat és a magyar könnyűzenét, új célcsoport felé kíván nyitni.
Az internetszolgáltató szélesebb körben szeretné ismertté tenni nevét, szolgáltatásait és nem csak a műszaki-, informatika-, számítástechnika iránt érdeklődök figyelmét szeretné felkelteni. Az Interware Rt. fontosnak tartja, hogy a fiatalok tisztába legyenek az internet lehetőségeivel, áraival, technikai feltételeivel és a későbbiekben a munkahelyükön felelősséggel tudják használni és kihasználni. A Draft együttes készülő honlapja március közepétől a draft.interware.hu címen lesz elérhető.

Draft

Az 1997-ben alakult Draft együttes már első közös dalukkal a "Dombok felett" -el felkeltette a közönség érdeklődését, majd a 2002-es Arany Zsiráf gálán elnyerte a legjobb videóklip díját. A Free magazinban a különböző DJ-ék listáin több mint egy évig szerepelt a dal.

Kulcsszavak: +céginfo ISP Interware

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50