Interware kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Interware

A GVH engedélyezte, hogy GTS CE megvegye az Interware-t

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) nem emelt kifogást az ellen, hogy a GTS Central European Holding B.V. (GTS CE) megvásárolta az IW Investor Group Zrt-től az Interware Internet Szolgáltató Zrt. (Interware) részvényeinek 100 százalékát, teljes irányítást szerezve a felett.

2010. november 10. 14:44

A GTS 150 millió forintból fejleszti az Interware-t

A GTS Central Europe lezárta az Interware távközlési vállalat felvásárlását, s a következő három hónapban 150 millió forintot fordít a cég budapesti, Victor Hugo utcai adatközpontjának bővítésére - mondta Pauer Pál, a GTS Hungary Kft. ügyvezető igazgatója hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón.

2010. október 12. 14:32

Megvásárolja az Interware-t a GTS CE

A GTS Central Europe (GTS CE) felvásárolja az Interware-t, ezzel a GTS csoport budapesti szerverközpontjának kapacitása négyszeresére bővül.

2010. június 16. 08:12

Dell szerverekkel bővül az Interware portfóliója

Az Interware Internet Szolgáltató Zrt. és a Duna Elektronika Kft. bejelentette, hogy stratégiai együttműködésről írtak alá megállapodást. A megállapodás célja, hogy a jövőben Dell alapokon nyugvó, magas színvonalú, ugyanakkor kedvező árszínvonalú megoldásokat kínáljanak elsősorban a kkv-szektor számára.

2008. december 2. 09:17

Szerverszolgáltatás 15 perc alatt

"Rapidszerver" néven szolgáltatást indít az Interware Internet Szolgáltató Zrt.

Kulcsszavak: Interware szerver hosting
2008. november 3. 18:25

Kiugró eredmény az Interware-nél

A 2008 első félévében realizált 1,441 milliárd forint árbevétel 51%-al haladja meg az előző év hasonló időszakát.

Kulcsszavak: Interware +céginfo
2008. augusztus 27. 14:25

Egyszerűsített szolgáltató-váltással csábítja az ügyfeleket az Interware

Aki korábbi szolgáltatója helyett az Interware-t választja internet-szolgáltatójának, gyorsan, egyszerűen és „egykapus" módon teheti ezt meg a jövőben.

Kulcsszavak: Interware ADSL
2008. augusztus 25. 12:42

Új vezérigazgató az Interware-nél

A Interware tulajdonosai úgy döntöttek, hogy korábbi terveiknek megfelelően a tulajdonosi és menedzsment funkciókat teljesen szétválasztják. A folyamat utolsó lépéseként Pámer Róbert, a cég egyik alapítója, aki a vezérigazgatói pozíciót a kezdetektől betöltötte, visszavonul a cég működésének irányításától. Ezzel egyidejűleg tulajdonosok 2008. augusztus 1-jétől Sátor Csabát nevezték ki a vállalat vezérigazgatójának.

Kulcsszavak: Interware CIO
2008. augusztus 8. 10:32

10 milliós bírságot kapott a Magyar Telekom

Három távközlési szolgáltatót marasztalt el internetszolgáltatást hirdető reklámjaik miatt a Gazdasági Versenyhivatal (GVH). A Magyar Telekom, a FiberNet és az Interware nem közölte a fogyasztókkal, hogy a hirdetett áron csak hűségnyilatkozat aláírásával lehet igénybe venni a szolgáltatást. A Magyar Telekom ezentúl olyan sávszélességet ígért, amelyet egyetlen ügyfél sem tudott elérni. A fogyasztók megtévesztése miatt a Magyar Telekom 10 millió forintos bírságot kapott, a másik két vállalkozás esetében a GVH eltekintett a büntetéstől.

2008. május 28. 18:04

A szolgáltatás-kiesés időtartamára kártalanítja ügyfeleit az Interware

A Kispesten február végén történt kábellopás kapcsán az Interware ZRt. automatikus jóváírást biztosít mindazon ügyfelének, akiknél a lopás miatt szolgáltatási üzemszünet lépett fel.

Kulcsszavak: Interware ADSL +céginfo
2008. április 14. 11:40

Jelentős kapacitásbővítés az Interware-nél

3 gigabit/sec-re növelte nemzetközi összeköttetéseinek sávszélességét az Interware Zrt.

Kulcsszavak: Interware hálózat
2008. március 20. 10:27

Invitel-területen is elérhetőek az Interware szélessávú szolgáltatásai

Invitel-területen is elérhetőek az Interware szélessávú – ADSL- szolgáltatásai, így a magyar tulajdonú cég lefedettsége már meghaladja a 90%-ot.

Kulcsszavak: ADSL Interware
2008. március 4. 14:17

Az Interware-é az eTel Magyarország

Teljesen magyar tulajdonba került az egyik első hazai alternatív telekommunikációs szolgáltató, az eTel Magyarország Kft., miután eddigi tulajdonosától, a legnagyobb osztrák telekommunikációs szolgáltatótól, a Telekom Austria vállalattól megvásárolta azt az Interware Internet Szolgáltató ZRt.

2007. december 19. 07:07

Új munkatársakkal erősít az Interware

Az Interware kereskedelmi és marketingigazgatói pozícióját 2007. szeptember 1-jétől Horváth Tibor Gergely, marketingmenedzseri pozícióját 2007. augusztus 1-jétől pedig Hegyi Ferenc tölti be.

Kulcsszavak: Interware CIO
2007. szeptember 24. 13:02

Ingyenes tisztaDSL konstrukció az Interware-nél

Az Interware Zrt. internet szolgáltatónál nyári szünetben ingyen válhatunk meg a már szükségtelennek ítélt vezetékes telefonunktól, ha csak internetezni szeretnénk. A hagyományos telefonvonal alapú ADSL csomagoktól eltérően az Interware „tisztaDSL” szolgáltatásával önmagában, telefon előfizetés nélkül is használható a szélessávú internetszolgáltatás, amely most egyszeri díj nélkül igényelhető.

Kulcsszavak: Interware ADSL
2007. június 29. 14:19

HP bérszerver-megoldások az Interware kínálatában

Az Interware Internet Szolgáltató Zrt. és az AQUIS Informatika Zrt.  bejelentette, hogy stratégiai együttműködésről írtak alá megállapodást. A két magyar tulajdonú cég szövetsége elsősorban a magyarországi kkv-szektor számára kíván magas színvonalú, ugyanakkor kedvező költségekkel járó internetes megoldásokat kínálni.

Kulcsszavak: szerver hosting Interware
2007. április 10. 14:36

Telefon-előfizetés nélküli ADSL az Interware-től is

Áprilistól új taggal bővül az Interware ADSL termékpalettája - a hagyományos telefonvonal alapú ADSL csomagok mellett, most már itt a „tisztaDSL” is. Ahogy a név is sugallja e termék nem más, mint tisztán ADSL, tehát önmagában, telefon-előfizetés nélkül is használható szélessávú internetszolgáltatás.

Kulcsszavak: DSL ADSL Interware
2007. április 2. 17:57

Interware: WifiZone-nal bővített internetszolgáltatás

Az Interware MobilShow kiállításon sajtótájékoztatón ismertetett és bemutatott, legújabb innovációja a Világbérlet - korlátlan szélessávú ADSL internet-hozzáférés - összekapcsolása egy vezeték nélküli internet szolgáltatással, a WifiZone-nal. Az Interware ADSL Világbérlet előfizetői külön regisztráció és azonosítás nélkül egy hozzáférési azonosítóval kapcsolódhatnak az Ace Telecom által üzemeltetett WifiZone HotSpot-okon keresztül a világhálóra. A Világbérlet-tulajdonosok jelenleg Budapest néhány legforgalmasabb területén - pl. a West End City Centerben - igénybe vehetik a vezeték nélküli internetkapcsolatot.

Kulcsszavak: Wi-Fi Interware
2006. december 4. 13:34

Interware: WifiZone-nal bővített internetszolgáltatás

A MobilShow kiállításon sajtótájékoztatón ismertetett és bemutatott, legújabb innovációja a Világbérlet - korlátlan szélessávú ADSL internet hozzáférés – összekapcsolása egy vezeték nélküli internet szolgáltatással, a WifiZone-nal. Az Interware ADSL Világbérlet előfizetői külön regisztráció és azonosítás nélkül egy hozzáférési azonosítóval kapcsolódhatnak az Ace Telecom által üzemeltetett WifiZone HotSpot-okon keresztül a világhálóra. A Világbérlet tulajdonosok jelenleg Budapest néhány legforgalmasabb területén - pl. a West End City Centerben - igénybe vehetik a vezeték nélküli internet kapcsolatot.

Kulcsszavak: Interware
2006. december 3. 16:26

VoIP és IPC a hazai vállalati telefóniában

"Itt van-e már a hangkommunikációs forradalom?" címmel, a vezetékes VoIP, illetve IP alapú kommunikáció (IPC)  technológia közép- és nagyvállalati terjedéséről közös sajtótájékoztatót tartott ma a rendszerintegrátor NextiraOne Magyarország Kft., a szerverhosztingcégként ismert Interware Zrt. és az internetes hálózati piac vezetője, a Cisco Systems Magyarország.

2006. november 2. 16:00

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

A szezonnyitó Forma-1-es futam házigazdája, a Bahrain International Circuit (BIC) ma kiadott sajtóközleményében jelentette be, hogy a magyar Festipay készpénzmentes fizetés és integrált rendezvénymenedzsment szolgáltató cég által működtetett BIC PAY bevezetésével készpénzmentes fizetési rendszerre állnak át. 

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

A kiválasztott felsőbbéves corvinusos hallgatók közép- és felsővezetők irányításával négy hónap alatt megismerhetik a banki vezetői kultúrát és mindennapokat. 

2024. február 20. 11:27