FiberNet kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: FiberNet

GVH-bírságot kapott a FiberNet és a ViDaNet

Jogsértő összehasonlító reklámokat tett közzé két távközlési szolgáltató, a FiberNet Zrt. és a ViDaNet Zrt. - állapította meg a Gazdasági Versenyhivatal (GVH). A két vállalkozás elhallgatta a versenytársai által kínált internetcsomagok az övénél kedvezőbb tulajdonságait. A versenyhatóság aFiberNetre 2,0 millió, a ViDaNetre pedig 0,5 millió forint bírságot szabott ki.

2010. április 24. 10:20

10 milliós bírságot kapott a Magyar Telekom

Három távközlési szolgáltatót marasztalt el internetszolgáltatást hirdető reklámjaik miatt a Gazdasági Versenyhivatal (GVH). A Magyar Telekom, a FiberNet és az Interware nem közölte a fogyasztókkal, hogy a hirdetett áron csak hűségnyilatkozat aláírásával lehet igénybe venni a szolgáltatást. A Magyar Telekom ezentúl olyan sávszélességet ígért, amelyet egyetlen ügyfél sem tudott elérni. A fogyasztók megtévesztése miatt a Magyar Telekom 10 millió forintos bírságot kapott, a másik két vállalkozás esetében a GVH eltekintett a büntetéstől.

2008. május 28. 18:04

Szünetelő internetszolgáltatás a XI. kerületben és Budaörsön

Mintegy kétezer előfizető nem kap internet és internetes telefonszolgáltatást (VoIP) kedd óta Budaörs és a XI. kerület egy részén az MTI információi szerint.

Kulcsszavak: FiberNet Fibernet UPC
2007. május 31. 15:08

Kábeltévé-internet-telefon csomag a FiberNettől

A FiberNet komplex terméke egyszerre tartalmazza a kábeltv, internet és vezetékes telefon szolgáltatást.

Kulcsszavak: FiberNet
2006. október 12. 09:03

FiberNet: Több mint 300 millió forintos beruházás Budafokon

Az év végére a XXII. kerület teljes lakóterületén elérhetővé válik a FiberNet Kommunikációs Rt. kábeltelevízió-, illetve a rendkívül kedvező áron elérhető szélessávú internetszolgáltatása. A Budafokon 2005. február 1-től jelen levő társaság mintegy 300 millió forintos beruházás keretében valósítja meg a fejlesztést.

Kulcsszavak: FiberNet DSL kábel
2005. november 8. 14:23

Szélessávú internet már havi 2990 forintért

A A FiberNet kábeltelevízió hálózatához december 31-ig rendkívül kedvező áron akár 2 999 forintért lehet csatlakozni, az internet-szolgáltatási területeken belépési díj nélkül fizethetnek elő a kábelmodemes internet-szolgáltatásra, sőt a leggyorsabbak most egy MP3 lejátszót is kapnak ajándékba.

Kulcsszavak: FiberNet DSL kábel
2005. november 3. 09:41

Újabb Fejér megyei településeken szolgáltat a FiberNet

Az Etyeken, Gyúrón, Kajászón, Martonvásáron és Tordason üzemelő kábeltelevíziós hálózat értékesítése miatt 2005. november 1-jétől a kábeltelevízió szolgáltatást a hálózat új tulajdonosa, a FiberNet Kommunikációs Rt. nyújtja.

Kulcsszavak: FiberNet
2005. október 29. 09:50

FiberNet: szélessávú internet akár 3990 forintos havi díjért

A FiberNet Kommunikációs Rt. 2005. augusztus 22-től kábeltelevízió csatlakozási és Internet akciót indít, melynek keretében kedvező áron vehetők igénybe Magyarország harmadik legnagyobb kábeltelevíziós társaságának szolgáltatásai.

2005. augusztus 23. 10:45

Megduplázza internetszolgáltatásának sebességét a FiberNet

A FiberNet Kommunikációs Rt. változatlan előfizetési díjak mellett augusztustól fokozatosan megnöveli kábelmodemes internet elérési csomagjainak sávszélességét. A sebességnöveléssel egy időben új csomagneveket is bevezet a társaság.

Kulcsszavak: FiberNet
2005. augusztus 4. 18:02

Kecskeméten teszteli telefonszolgáltatását a FiberNet

A FiberNet Kommunikációs Rt. hamarosan megkezdi a VoIP technológián alapuló telefonszolgáltatásának tesztelését a kecskeméti kábelhálózatán. A Bács-Kiskun megyei megyeszékhelyen kétszáz Fibernet Internet-előfizető egy hónapon át ingyenes próbálhatja ki a kábeltelevíziós társaság legújabb szolgáltatását.

Kulcsszavak: FiberNet
2005. július 8. 10:03

A FiberNet nyári kábeltelevízió és internet akciót indít

A kábeltelevízió szolgáltatáshoz július 31-ig mindössze 4.999 forintért lehet csatlakozni, a FiberNet Internet csomagjaira pedig akár bekötési díj nélkül fizethetnek elő.

2005. június 27. 21:21

Programcsomag egyoldalú módosítása miatt bírságolt a GVH

A Gazdasági Versenyhivatal Versenytanácsa 2005. május 26-án tartott tárgyalásán megállapította, hogy a FiberNet Kommunikációs Rt. visszaélt gazdasági erőfölényével, amikor 2004. novemberében Csongrád és Nyergesújfalu településeken az előfizetők előzetes megkérdezése nélkül alakította át programcsomagjait.

Kulcsszavak: FiberNet GVH
2005. május 27. 17:23

Befejeződött Cegléd szélessávú távközlő hálózatának kiépítése

A 2003. októberében kezdődött, több mint 250 millió forintos beruházás során, a szolgáltató a régi kábeltelevíziós hálózat helyett egy a XXI. század technológiai kihívásainak is megfelelő szélessávú távközlő rendszert épített meg.

2004. október 25. 08:55

Kétmillió forint bírság a FiberNetnek

A Hírközlési Döntőbizottság határozatának értelmében a FiberNet Kommunikációs Rt. kétmillió forintos bírságot köteles fizetni együttműködési kötelezettség megsértése miatt, a TVNET Számítástechnikai Kft. által indított jogvitás ügyben.

Kulcsszavak: FiberNet TVNET HDB
2003. június 3. 15:31

Bírósághoz fordult a TVNET a FiberNettel szemben

Jogi úton kísérli meg érvényesíteni jogait a TVNET. Az internetes szolgáltató cég tegnap bírósághoz fordult, hogy ideiglenes intézkedéssel kényszerítse a FiberNet Rt.-t a TVNET internetes szolgáltatásainak visszaállítására.

2003. április 1. 11:37

GVH: zöld utat kap a kábeltévé-szolgáltató

A Gazdasági Versenyhivatal a következőkről tájékoztatta szerkesztőségünket: a GVH versenyfelügyeleti eljárást folytatott Elek város önkormányzatának képviselő-testülete ellen. A hivatal észlelte, hogy a képviselőtestület mint tulajdonos megtagadta a Fiber Net Rt. kábeltelevíziós szolgáltatótól a hálózat kiépítéséhez szükséges közterület használatára vonatkozó hozzájárulást, s ez sérthette a versenytörvény gazdasági erőfölénnyel való visszaélést kimondó tilalmát.

Kulcsszavak: kábeltévé GVH FiberNet
2003. március 5. 08:39

Amerikai biztosító akar beszállni a magyar kábeltévépiacra

Új szereplőként kíván ringbe szállni a magyar kábelpiacon az amerikai Prudential biztosítócég befektetési alapjának FiberNet nevű társasága. A vetélytársak közül a Matáv terjeszkedését elvileg már korlátozza a módosított távközlési törvény, úgy tűnik azonban, hogy a cég megtalálta a további akvizíciók módját a nagyobb városokban.

1999. augusztus 19. 10:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

A szezonnyitó Forma-1-es futam házigazdája, a Bahrain International Circuit (BIC) ma kiadott sajtóközleményében jelentette be, hogy a magyar Festipay készpénzmentes fizetés és integrált rendezvénymenedzsment szolgáltató cég által működtetett BIC PAY bevezetésével készpénzmentes fizetési rendszerre állnak át. 

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

A kiválasztott felsőbbéves corvinusos hallgatók közép- és felsővezetők irányításával négy hónap alatt megismerhetik a banki vezetői kultúrát és mindennapokat. 

2024. február 20. 11:27