TVNET kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: TVNET

TVnet-Externet megállapodás ADSL-ügyfelek átvételéről

2008. március 1-jétől az Externet Zrt. átveszi a TVnet Kft. Magyar Telekom szolgáltatási területén működő ADSL üzletágának üzemeltetését.

Kulcsszavak: TVNET ADSL Externet
2007. november 30. 12:02

A TVnet a leginnovatívabb szolgáltató

A Szélessáv Alapítványtól a Leginnovatívabb Szolgáltatónak járó elismerést a TVnet Kft. kapta, mert – a díj indoklása szerint – az összes piaci szereplő közül ő használta ki a leghatékonyabban a szélessáv nyújtotta lehetőségeket szolgáltatásaiban.

Kulcsszavak: ADSL DSL TVNET
2007. május 12. 08:00

Nagyobb sávszélességen a TVnet

2007 januárjától minimum a duplájára, de akár az ötszörösére is nőhet az internetkapcsolat sebessége a TVnetnél. Az átállással egy időben a TVnet a csomagok elnevezéseit is megújította: a sávszélesség mértékéhez igazodva azok S, M, L, XL, XXL nevűre változtak.

Kulcsszavak: TVNET ADSL
2007. január 22. 12:35

Megkezdte internetes televíziós szolgáltatását a TVnet

A TVnet Kft. 100 millió forint beruházással megkezdte internetes televíziós (IP TV) kereskedelmi szolgáltatását a fővárosban - jelentette be Lengyel Tibor, a társaság ügyvezető igazgatója szerdán Budapesten sajtótájékoztatón.

Kulcsszavak: TVNET IPTV
2006. november 16. 09:10

Indul a TVtévé

Megkezdte a TVtévé, azaz IP TV szolgáltatásának éles tesztelését a főváros 100 végpontján a TVnet Kft.

Kulcsszavak: TVNET IPTV
2006. augusztus 22. 10:08

Indul a "gazdaságos internet"

Elsőként kínál havi bruttó 4992 forintért vezetékes telefon előfizetés nélküli internetszolgáltatást új akciójában a TVnet Kft.

Kulcsszavak: ADSL TVNET
2006. augusztus 16. 11:17

Digitális televízió a 7. Internethajón

Az immár hetedszer "kifutó" Internethajó utasai Budapesten az elsők között próbálhatják ki a közeljövő várva-várt hírnökét, a digitális televíziót (IP TV), amelyet a TVnet Kft. mutat be a hajó közönségének június 8-án. Ezt az első próbát az augusztustól induló - a cég 100 ügyfele számára sugárzott, 10 csatornás - kísérleti adás követi.

Kulcsszavak: TVNET Internethajó
2006. június 7. 13:31

Dupla sebesség, azonos áron - Számlabemutató akció a TVnet-nél

Megújult ügyfélszolgálati háttérrel és új weboldallal indítja útjára nyári kampányát a hazai piac egyik legdinamikusabban fejlődő internetszolgáltatója, a TVnet Kft.

2006. június 1. 12:08

Szekeres Adrien-koncert a világhálón is

Élőben közvetíti Szekeres Adrien lemezbemutató estjét a TVnet saját weboldalán. Az énekesnő legújabb, Olthatatlanul című nagylemezének dalait és a koncert hangulatát - az ötszáz színházlátogatón felül - még akár ötszáz internetező is figyelemmel kísérheti egy időben a világháló segítségével.

Kulcsszavak: zene TVNET
2006. május 25. 11:02

SDSL 3G akció a TVnet-től

Harmadik generációs, nagy sávszélességű, kedvezményes SDSL 3G internetszolgáltatást kínál a TVnet - 2-2 Mbit/sec és 4-4 Mbit/sec sebességgel - üzleti előfizetők számára.

Kulcsszavak: TVNET
2006. május 23. 12:19

DSL alapú digitális televízió a TVnettől

Alighogy bejelentette ADSL 3G új szolgáltatásának elindítását a TVnet, máris elérkezett az IP TV, vagyis a DSL alapú digitális televízió rendszerének ideje.

Kulcsszavak: DSL TV IPTV televízió TVNET
2006. március 9. 12:14

ADSL 3G a TVnet-től

Elsőként teszi elérhetővé az ADSL 3G harmadik generációs internetszolgáltatását lakossági és üzleti felhasználóknak a TVnet Kft.

Kulcsszavak: TVNET ADSL
2006. január 31. 14:58

A TVNET a kilencedik hostingszolgáltató az Interware Szerverhotelében

Együttműködési megállapodást írt alá az Interware Rt. és a TVNET Kft.

Kulcsszavak: Interware TVNET
2004. március 17. 12:01

A TVNET cáfolja a Drávanet állítását

Ellentétben a megjelent sajtónyilatkozatokkal, a TVNET Kft. jogszerűen járt el a Drávanet Rt.-vel szemben, amikor fizetési kötelezettség elmulasztása miatt a viszonteladói szerződést azonnali hatállyal felmondta, vagyis nem helytállóak a Drávanet Rt. vezetőinek nyilatkozatai. A TVNET a megfelelő helyen kezdeményezni fogja a helyreigazítást.

Kulcsszavak: TVNET ADSL
2003. június 5. 19:41

Kétmillió forint bírság a FiberNetnek

A Hírközlési Döntőbizottság határozatának értelmében a FiberNet Kommunikációs Rt. kétmillió forintos bírságot köteles fizetni együttműködési kötelezettség megsértése miatt, a TVNET Számítástechnikai Kft. által indított jogvitás ügyben.

Kulcsszavak: FiberNet TVNET HDB
2003. június 3. 15:31

Bírósághoz fordult a TVNET a FiberNettel szemben

Jogi úton kísérli meg érvényesíteni jogait a TVNET. Az internetes szolgáltató cég tegnap bírósághoz fordult, hogy ideiglenes intézkedéssel kényszerítse a FiberNet Rt.-t a TVNET internetes szolgáltatásainak visszaállítására.

2003. április 1. 11:37

Leszerelés - békeidőben

Megszűnt a mai naptól a TVNET szolgáltatása a főváros IX. és X. kerületében, miután a két kerületben működő kábeltelevíziós szolgáltató, a FiberNet Rt. - amely a közelmúltban kezdte meg új kábeles internetszolgáltatásának hirdetését - azonnali hatállyal felmondta az évvégéig szóló szolgáltatói szerződést a TVNET-tel, és eltávolította a TVNET berendezéseit hálózatáról. A TVNET az eljárást jogszerűtlennek tartja és a HDB-nél, a Versenyhivatalnál illetve a bíróságon keres jogorvoslatot.

Kulcsszavak: TVNET jog +legfontosabb
2003. március 25. 11:21

Súlyos bírságot rótt ki a GVH az UPC Magyarország Kft-nek

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) december 5-én arról tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy a GVH versenytanácsa 35 millió forint bírságot szabott ki az UPC Magyarország Kft.-re. A versenytanács a mai napon meghozott határozatában megállapította, hogy az UPC Magyarország visszaélt gazdasági erőfölényével, amikor elzárkózott az üzleti kapcsolat folytatásától, illetve fenntartásától a TVNet Kft. internetszolgáltatóval.

2002. december 5. 15:54

A TVNET Kft. új "virtuális internetszolgáltatója": a Prím Rt.

A TVNET Kft., a kábeltévés internetszolgáltatás magyarországi úttörője együttműködést írt alá a Prím Média Rt.-vel.

2002. november 14. 22:24

TVNET ADSL újabb hat vidéki nagyvárosban

Sopron, Kaposvár, Szekszárd, Debrecen, Miskolc és Kecskemét került fel azon városok listájára, ahol helyi alaphálózati partnerein keresztül elő lehet fizetni a TVNET ADSL alapú, szélessávú internetszolgáltatására.

Kulcsszavak: +legfontosabb ADSL TVNET
2002. február 19. 09:47

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

A szezonnyitó Forma-1-es futam házigazdája, a Bahrain International Circuit (BIC) ma kiadott sajtóközleményében jelentette be, hogy a magyar Festipay készpénzmentes fizetés és integrált rendezvénymenedzsment szolgáltató cég által működtetett BIC PAY bevezetésével készpénzmentes fizetési rendszerre állnak át. 

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

A kiválasztott felsőbbéves corvinusos hallgatók közép- és felsővezetők irányításával négy hónap alatt megismerhetik a banki vezetői kultúrát és mindennapokat. 

2024. február 20. 11:27