A TVNET Kft. új "virtuális internetszolgáltatója": a Prím Rt.

"Szőjük együtt a hálót !"

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. november 14. 22:24
A TVNET Kft., a kábeltévés internetszolgáltatás magyarországi úttörője együttműködést írt alá a Prím Média Rt.-vel.
A TVNET 2001 tavaszán az elsők között indította el ADSL szolgáltatását Budapesten, azóta folyamatosan bővíti szolgáltatási területét. Számos városban a legkiemelkedőbb szolgáltatókat tudhatja partnerei sorában. Ebbe a sorba, idén novemberben a magyar internetes média meghatározó szereplője, a Prím Rt. is bekerült mint "virtuális internetszolgáltató", ráadásul bevezető kedvezménnyel hívják fel magukra a figyelmet.

A bevezető akcióban egy harmadik cég is jelen van: a NetPiac Kft., amely azzal a kiváltsággal élhet hazánkban, hogy kizárólag náluk - csak online - vásárolható meg egy kurrens termék, amely az internetezés történetében először fordulhat elő. A Pókember című kasszasiker novemberben megjelenő speciális DVD-kiadása az első olyan termék a magyar internet történetében, amelyet kizárólag online, azaz egy internetes áruházon keresztül lehet megrendelni, tehát normál, "háromdimenziós" kereskedelmi egységben, egész egyszerűen mondva: a sarki DVD-boltban nem kapható. Az említett három cég Pókember.NET fantázianévre hallgató csomagja - amely két DVD-lemezt, filmzene CD-t és Pókember-relikviákat tartalmaz - az egyik legrégebbi hazai internetes áruház, a NetPiac oldalán, illetve a http://www.pokember.net oldalon rendelhető meg; ráadásként pedig Pókember.NET ADSL-előfizetés is rendelhető hozzá: akik élnek a lehetőséggel, a DVD-csomag árát "leinternetezhetik".

A TVNET Kft. és a Prím Média együttműködése jóvoltából a Pókember.NET ADSL-előfizetés - melynek havidíja fél éven át csak 6990 Ft - összesen közel 12 000 Ft megtakarítást jelent, így nemcsak a Pókember.NET DVD-csomag ára térül meg, de még további online vásárlásra is futja belőle! A Pókember.NET ADSL-csomag különlegessége - azon túl, hogy felhasználója név@pokember.net e-mail címhez is juthat -, hogy azonnali hozzáférést biztosít az internethez, ugyanis mindaddig, amíg az alaphálózati szolgáltató (Matáv) be nem köti az ügyfélhez az ADSL-kapcsolatot, a TVNET -ahol ez megoldható - ingyenes dial-up kapcsolatot biztosít. Végül, hogy ne tévedjünk el a hálón: a csomaghoz minden hónapban az Internet Kalauz legfrissebb számát is viszi a postás!

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50