Externet kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Externet

Nyaraláshoz is ideális az Externet hűségidő nélküli internetszolgáltatása

Az internetkapcsolat típusától függetlenül valamennyi internetcsomagját hűségnyilatkozat nélkül is elérhetővé tette az Externet alternatív távközlési szolgáltató, ezzel ügyfelei akár egy hónapos időtartamra is igényelhetnek kábel-, ADSL- vagy mobilinternetet.

2015. június 2. 15:33

UPC: ismét elérhető a szolgáltatás

A UPC előfizetők napokig nem kaptak megfelelő szolgáltatást. Számos weboldal nem volt elérhető számukra. A vállalat reagálva a fennakadásokra kiadta hivatalos sajtóközleményét.

2015. április 3. 19:29

Az Externet veheti át a szolgáltatás nélkül maradt vidéki BTel-ügyfeleket

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) az Externet Nyrt. számára jelölte ki a 47-es, 72-es és 93-as körzet azon számtartományait, amelyek korábban a Business Telecom Nyrt. birtokában voltak. A hatóság döntése alapján ezen körzetekben az ügyfelek az Externetnél igényelhetik újra telefonszámukat és szolgáltatásukat.

2015. március 4. 11:48

Még van hová terjeszkednie a hazai felhő alapú technológiának

Magyarországon még mindig alacsony a felhő alapú technológiát használó cégek száma, ez legfőképpen a technológiával és a jogi környezettel kapcsolatos ismeretek hiányával, illetve a biztonsági kérdésekkel összefüggő tévhitekkel magyarázható.

Kulcsszavak: Externet felhő alapú IT
2015. január 26. 16:33

A kábelnet piacra is belép az Externet

Országszerte, közel száz településen vezeti be legújabb kábelinternet-szolgáltatását az Externet Nyrt.

Kulcsszavak: KábelNet ADSL DSL Externet
2014. december 15. 12:39

Nyereséges volt 2013-ban az Externet

Az Externet Nyrt. 19 millió forint adózott eredménnyel zárta a 2013-as évet, míg az előző évben még 158 millió forint vesztesége volt - közölte a társaság.

Kulcsszavak: +céginfo Externet
2014. május 6. 10:13

Vezetékes telefonszámok átirányítására kötött szerződést az Externet és a Vodafone

A szolgáltatás keretében az ügyfelek vezetékes telefonhívásaikat a mobiltelefonjaikra irányíthatják.

2013. december 18. 08:33

Lévay Örs lett az Externet igazgatóságának elnöke

Lévay Örsöt választották meg az Externet Telekommunikációs és Internet Szolgáltató Nyrt. igazgatósági elnökévé, miután László Géza más irányú feladatai miatt lemondott a tisztségről.

Kulcsszavak: CIO +céginfo Externet
2011. január 19. 09:12

Az Externet eladja ADSL üzletágát a Magyar Telekomnak

Eladja ADSL üzletágát az Externet Telekommunikációs és Internet Szolgáltató Nyrt. a Magyar Telekomnak - közölte az Externet a BÉT honlapján.

2010. december 6. 07:10

Sajátmárkás Vodafone mobilnet az Externettől

Meglévő vezetékes szolgáltatásai mellé a jövőben Vodafone alapú mobilinternet-csomagokat is kínál saját márkanévvel a hazai internetes piac egyik megalapítója, az Externet.

Kulcsszavak: UMTS Vodafone-hu Externet
2010. október 29. 13:23

Externet-Enternet egyesülés: lehetséges a nyereség növelése

Elsősorban a nyereség növekedését várja a távközlési piacon 6-6 százalékos részesedéssel rendelkező Externet Nyrt. és Enternet Zrt. a későbbi összeolvadástól - közölte Bauer Róbert, az Enternet Invest Zrt. igazgatóságának elnöke.

2009. november 9. 09:43

Az Externetre tett vételi ajánlathoz hiánypótlást kért a felügyelet

Az Externet részvényeire tett nyilvános vételi ajánlathoz hiánypótlást kért a felügyelet az ajánlattevő BIRDCOM Tanácsadó Kft.-től - a határozat a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének (PSZÁF) honlapján jelent meg hétfőn.

Kulcsszavak: Externet +céginfo
2009. október 13. 10:04

Új vezető az Externet élén

Novemberben Kocsis Ferenc váltja Pórffy András vezérigazgatót az internetes és a távközlési piacon érdekelt Externet Nyrt. élén - közölte a társaság az MTI-vel.

Kulcsszavak: Externet CIO
2009. október 12. 09:19

A PSZÁF felfüggesztette az Externetre adott vételi ajánlat elbírálását

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) hétfőn felfüggesztette a BIRDCOM Tanácsadó Kft. Externet Telekommunikációs és Internet Szolgáltató Nyrt.-re tett nyilvános vételi ajánlatának elbírálását, mindaddig amíg érdemi döntés nem születik egy folyamatban lévő, az ajánlattevővel szemben indított piacfelügyeleti eljárásban - olvasható a hatóság honlapján.

2009. július 8. 09:20

Externet: 545 forintos nyilvános vételi ajánlat

Részvényenként 545 forinton tett nyilvános vételi ajánlatot a tőzsdén jegyzett Externet Telekommunikációs és Internet Szolgáltató Nyrt. részvényeire a BIRDCOM Tanácsadó Kft. - a BÉT honlapján csütörtökön közzétett dokumentum szerint.

Kulcsszavak: Externet +céginfo Birdcom
2009. június 26. 09:36

Xpress ADSL: Dupla feltöltési sebesség

Szolnok és Budapest után további 13 nagyvárosban indította el Xpress ADSL szolgáltatását az Externet, amely lényegesen magasabb le- és feltöltési sebességet biztosít, mint a hagyományos ADSL hozzáférés.

Kulcsszavak: Externet ADSL DSL
2009. június 23. 09:48

A Birdcom Kft. az Externet Nyrt. többségi tulajdonosa

A Birdcom Tanácsadó Kft. 76,83 százalékos részesedést szerzett a tőzsde "B" kategóriájában jegyzett Externet Nyrt.-ben - közölte az Externet a Budapesti Értéktőzsde honlapján pénteken.

2009. június 15. 09:22

Az econet.hu eladta az Externetet

Az econet.hu eladta a közvetett tulajdonában álló internetszolgáltató, az Externet Nyrt. 76,83 százalékos üzletrészét, a vételár alapösszege 520 millió forint, amely 45 napon belül teljes egészében rendezésre kerül - közölte az econet.hu a tőzsde honlapján.

2009. június 11. 09:27

Megérkezett Magyarországra az IPv6

Ami eddig csak távoli problémának tűnt, az egyre inkább valósággá válik: 2 éven belül elfogyhatnak a jelenleg szabványos IP-címek, amelyek az internetes kommunikáció alapját jelentik. Az IPv6-os címtartomány gyakorlatilag kimeríthetetlen számú...

Kulcsszavak: IPv6 Externet
2009. május 19. 14:05

Eladja az econet.hu az Externetet

Előrehaladott tárgyalásokat folytat az econet.hu Nyrt. a közvetett tulajdonában álló internetes szolgáltató, az Externet Nyrt. 76,83 százalékos részesedésének értékesítéséről.

2009. április 27. 09:33

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

Az egészségügyi területen az adatok hiánya és költségessége korlátozza az MI fejlődését, különösen a bőrbetegségek esetén. A magyar MI fejlesztő csapat, az AIP Labs azonban létrehozott egy olyan fejlett, generatív MI-t, amely nemcsak tanul a meglévő forrásokból, hanem új adatokat is képes létrehozni, megkerülve a drága és nehezen beszerezhető címkézett adatok problémáját. Így szintetikus képeket tudnak alkotni olyan ritka bőrbetegségekről is, amelyekről jelenleg kevés információ áll rendelkezésre.

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

A szezonnyitó Forma-1-es futam házigazdája, a Bahrain International Circuit (BIC) ma kiadott sajtóközleményében jelentette be, hogy a magyar Festipay készpénzmentes fizetés és integrált rendezvénymenedzsment szolgáltató cég által működtetett BIC PAY bevezetésével készpénzmentes fizetési rendszerre állnak át. 

2024. február 21. 16:15