Cisco-hu kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Cisco-hu

Új ügyvezető a Cisco Magyarország élén

Új ügyvezető igazgatója van márciustól a Cisco Systems Magyarország Kft.-nek, Horváth Krisztina a vállalat kereskedelmi, marketing- és műszaki tevékenységének irányítása mellett a közel 300 hazai partnercéggel való együttműködésért is felel - közölte a hálózati berendezésgyártó és szolgáltató amerikai cég leányvállalata.

Kulcsszavak: Cisco-hu CIO Cisco
2014. március 3. 13:09

Tizenharmadik alkalommal díjazta hazai partnereit a Cisco

A Cisco Magyarország tizenharmadik alkalommal adta át az „Év Magyarországi Cisco Partnere” díjat, amelyet idén 7 különböző kategóriában ítélt oda a közös sikerekhez leginkább hozzájáruló hazai partnereknek.

Kulcsszavak: +céginfo Cisco-hu Cisco
2013. október 10. 08:40

Megbízott ügyvezető igazgató a Cisco Magyarország élén

2013. augusztus 1-től megbízott ügyvezető igazgatóként Dalos Ottó irányítja a Cisco Magyarország tevékenységét. Elődje, György László új területen folytatja szakmai pályafutását. György László 7 év után távozik a Ciscótól, amely ezúton is szeretné megköszönni László munkáját és a vállalat sikereihez való hozzájárulását.

Kulcsszavak: Cisco Cisco-hu CIO
2013. augusztus 1. 11:25

FutureZone 2.0: T-Systems és Cisco közös fejlesztések

A T-Systems Magyarország új, Budafoki úti épületében megnyílt a FutureZone 2.0 innovációs központ. A Cisco legújabb technológiáira épülő központ az IP alapú hálózati megoldásokra – így videóra, együttműködéses megoldásokra és adatközponti technológiára – fókuszál. A központban jelenleg folyó munka elsősorban e technológiák cloud alapú megoldásaira épít, míg a közeljövő projektjei között a zöld IT, a biztonságos wifi illetve az informatika innovatív egészségügyi alkalmazása szerepelnek.

2012. október 10. 12:13

Egyre jobban támadják a mobilt az internetes bűnözők

A Cisco éves biztonsági jelentése szerint 2010-ben világszerte első alkalommal csökkent az internetes levélszemét mennyisége, viszont egyre többször támadják a mobileszközöket.

2011. február 7. 08:40

Cisco Expo, holografikus találkozásokkal

Magyarországon - és egyben a régiónkban is - elsőként a Cisco Expo színpadán láthatnak a nézők olyan virtuális, teljes életnagyságban folyó beszélgetést, amelyhez hasonlót évtizedekkel ezelőtt a Csillagok Háborújában ismerhettünk meg, akkor még fikcióként.

Kulcsszavak: konferencia Cisco-hu Cisco
2010. november 21. 11:55

Az alapvető számítástechnikai ismeretek terjedését segíti a Neumann Társaság és a Cisco Hálózati Akadémia Program

A Cisco Hálózati Akadémia Program a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság – az ECDL hazai programirodájaként – olyan pilot programot indított útjára Nagykanizsán, amely informatikai alapismeretek minél gyorsabb és szélesebb körű terjedését segíti elő.

Kulcsszavak: oktatás ECDL Cisco-hu NJSZT
2010. november 15. 17:03

Hálózati informatikai szakemberek elhelyezkedését elősegítő együttműködés

Stratégiai megállapodást írt alá a Profession.hu és a HTTP Alapítvány, a Cisco Hálózati Akadémia magyarországi szolgáltató központja. A megállapodás értelmében Magyarország piacvezető állásportálja ezentúl a nemzetközi informatikai szakemberképző hálózat hivatalos hazai állásközvetítő partnereként segíti a képzésből kikerülő informatikai szakemberek elhelyezkedését. Továbbá a két szervezet  szorosan együttműködik a jövőben a IT-szektor hiányszakmáiban tanulni vagy elhelyezkedni kívánó fiatalok támogatásában.

Kulcsszavak: karrier Cisco-hu Cisco
2010. október 22. 20:10

Informatikai Biztonság Napja 2010: gazdagodó tematika, illusztris vendégek két napon át

Szeptember 28-29-én hatodszorra jelentkezik a kétnaposra bővült „Informatikai Biztonság Napja” (ITBN. A szervezők közel 1200 IT szakember érkezését várják. Az eseményen a világ vezető biztonságtechnikai szakemberei és cégei mellett vendégek lesznek olyan neves személyek, mint Rubik Ernő vagy Craig Balding, a Cloud Security Alliance alapítója, továbbá az ITBN vendége lesz a magyar és az európai adatvédelmi biztos, Jóri András, Peter Hustinx is. Az ITBN továbbra is ingyenes, ám regisztrációhoz kötött.

2010. szeptember 11. 15:05

Megkezdte működését a FutureZone

Június 30-án megnyílt a Magyar Telekom és a Cisco innovációs központja, amelynek létrehozását ez év márciusában jelentette be a két vállalat. A FutureZone nevű központ a Magyar Telekom Csoporthoz tartozó KFKI Rendszerintegrációs Zrt. telephelyén található. A Cisco legújabb technológiáin alapuló fejlesztési centrum kiemelten a különböző technológiák integrációjával új, innovatív, és egyben piacképes megoldások és szolgáltatások létrehozását célozza.

2010. július 1. 11:55

Idén is vannak magyar győztesek a Cisco Hálózati Akadémia közép-európai versenyén

Hat ország 39 versenyzőjének részvételével folyt az idei nemzetközi hálózati informatikai verseny a debreceni Mechwart András Gépipari és Informatikai Szakközépiskolában.

2010. június 29. 10:24

Naprakész tudatosítás a Datacenter Napon

Mintegy 50 fő részvételével "Adatközpont Napot" tartott ma Budapesten a Synergon Rendszerintegrátor Kft. és a Cisco Systems Magyarország Kft. Ezen négy előadás hangzott el: adatközpontok Cisco Nexus platformon, integrált Cisco Unified Computing System (UCS) megoldások, IP biztonsági kamerák és hálózat alapú rögzítés, virtualizáció VMware alapokon.

2010. március 10. 13:00

Virtualizáció a hazai vállalatoknál: fókuszban a szerverek

A Cisco Magyarország közelmúltban végzett kutatása szerint a hazai cégek a virtualizáció előnyeit leginkább a szerverek terén ismerték fel, a motivációkat tekintve pedig az erőforrások hatékony kihasználása áll az élen.

2010. február 12. 10:12

Ötéves az Informatikai Biztonság Napja - IT-biztonság a gyakorlatban

Az Informatikai Biztonság Napja (ITBN) 2009. szeptember 24-én a korábbiaknál nagyobb helyszínen, a Cinema City Arénában és 1200 fő IT szakember részvételével kerül megrendezésre. Az idén ötéves eseményre a támogatók jóvoltából még ingyenes a belépés, de csakis regisztrációval juthatnak be az érdeklődők a szakma legjavát képviselő előadásokra.

2009. szeptember 9. 17:32

Új ügyvezető igazgató a Cisco Magyarországnál

2009. március 31-től György László a Cisco Magyarország ügyvezető igazgatója.

Kulcsszavak: Cisco-hu CIO
2009. április 1. 08:25

Regionális Cisco Akadémia lett a Pannon Egyetem Műszaki Informatikai Kara

A műszaki informatikai kar közel fél év előkészítő munka után és négy új partnerintézmény bekapcsolódását követően elnyerte a „Regionális Akadémia” státuszt. Az akadémia így a korábbi feladatain túlmenően a csatlakozó partnerintézmények felé folyamatos szakmai támogatást és oktatói képzést is biztosít.

Kulcsszavak: Cisco-hu oktatás
2008. december 4. 09:42

Havidíjas informatikai csomag kkv-knak

A T-Systems és a Cisco új szolgáltatása szélessávú internetet, IP telefonszolgáltatást, alközponti és számítógépes hálózatüzemeltetést, biztonsági funkciókat és modern irodai készülékeket nyújt kezdeti beruházás nélkül, tervezhető havidíjért.

Kulcsszavak: T-Systems-hu Cisco-hu kkv
2008. november 21. 06:27

Cisco Expo: központban a videó, a virtualizáció és az együttműködés

Az idei Expo kiemelt témái – a hálózatokhoz kapcsolódó felhasználói trendeknek megfelelően – a videó, a virtualizáció és a kollaboráció. A rendezvény helyszíne ismét az Európa Kongresszusi Központ, ahol a két nap alatt több mint 60 előadással várják a résztvevőket.

Kulcsszavak: Cisco kiállítás Cisco-hu
2008. november 14. 09:10

IP telefónia biztonsága a téma az ITBN-en

A Cisco már hagyományosnak nevezhető módon kimelt támogatóként jelenik meg az Informatika Biztonság Napja (ITBN) rendezvényen, ezzel is szimbolizálva az IT biztonság melletti elkötelezettségét. Mivel a cég neve szinte egybeforrt a modern infokommunikáció technológiájával, kézenfekvőnek tűnik az idei témaválasztás, az IP telefónia biztonsága.

2008. szeptember 22. 17:48

Cisco: egységes kis- és középvállalati termékportfólió

A Cisco részeként működő Linksys divízió Business sorozatú termékei bekerülnek a cég kkv-portfóliójába, és ezzel együtt a kisvállalati  partnerprogramok integrációjára is sor kerül.

Kulcsszavak: Cisco-hu Cisco Linksys kkv
2008. augusztus 15. 10:06

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

Egy 2022-es jelentés szerint 24 milliárd felhasználónév és jelszó kombináció kering a kiberbűnözői piacon, ami 65 százalékos növekedést jelent 2020-hoz képest. A felhasználók sajnos gyakran ugyanazokat a belépési adatokat adják meg kényelmi szempontok miatt, amit a hackerek ki is használnak úgy, hogy az ellopott jelszavakat minden népszerű online szolgáltatásban végigpróbálják, így egyszerre akár több fiókhoz is hozzáférhetnek. Kiemelten fontos tehát, hogy egyedi, erős jelszavakat használjunk minden egyes online fiókunk esetében. Egy jelszókezelő pedig remek megoldást nyújt ezek megjegyzésére és kényelmes előhívására. De hogyan válasszunk, hogy biztonságban legyenek az adataink? Az ESET szakértőinek tanácsai.

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

A GKID a Mastercard közreműködésével 2023-ban immár nyolcadik alkalommal publikálja a Magyarországon működő, legnagyobb forgalmú online kereskedők rangsorát. 

2023. május 23. 20:10