iptelefon kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: iptelefon

A Deutsche Telekom IP-hálózatot épít ki Európában

Az átalakítással a távközlési vállalat egy olyan pán-európai hálózatot hoz létre, amely egyesíti a mobil kommunikációs és a vezetékes technológiát.

2014. február 25. 09:26

Az asztali videokonferenciás megoldásoké a jövő

2016-ra 1,2 millió percnyi, azaz több mint kétévnyi videoforgalom száguld majd a világhálón a nap minden másodpercében - jósolják a világ elsőszámú hálózati és kommunikációs eszköz-gyártó vállalatának szakemberei. A Cisco Systems előrejelzése szerint az üzleti felhasználást tekintve a leggyorsabban az asztali videokonferenciás megoldások fognak bővülni: a 2011-es 36,4 millió felhasználóról 2016-ra 219 millióra nő az alkalmazók köre.

2012. november 9. 08:14

IP Center: Internetről vezérelt, új generációs virtuális telefonalközpont, 30%-os megtakarítással

Az Invitel teljes egészében hazai fejlesztésű, új generációs megoldást dolgozott ki a KKV-k számára, amely az IP technológiát alkalmazva átalakíthatja az „asztali” telefonokról alkotott képet.

2012. szeptember 12. 14:25

Elérhető a Google Voice az Apple telefonjára

Az iPhone-okra is elérhető a Google Voice internet alapú telefonszolgáltatás, miután az Apple végre zöld utat adott az alkalmazás árusításához App Store szoftverboltjában.

2010. január 28. 08:55

Érintőképernyős IP-telefon az Aastrától

Az Aastra, napjaink legfejlettebb vállalati, asztali telefonkészülékével, az Aastra 6739i-vel új távlatokat nyithat a prémium kategóriás IP-telefonok terén.

Kulcsszavak: iptelefon Aastra
2009. december 12. 07:38

Visszavásárolnák a Skype-ot az alapítók

A New York Times legfrissebb számában az olvasható, hogy a Skype alapítói tárgyalásokat folytatnak a cég jelenlegi tulajdonosával annak visszavásárlásáról.

Kulcsszavak: iptelefon VoIP Skype
2009. április 14. 20:40

IP telefónia biztonsága a téma az ITBN-en

A Cisco már hagyományosnak nevezhető módon kimelt támogatóként jelenik meg az Informatika Biztonság Napja (ITBN) rendezvényen, ezzel is szimbolizálva az IT biztonság melletti elkötelezettségét. Mivel a cég neve szinte egybeforrt a modern infokommunikáció technológiájával, kézenfekvőnek tűnik az idei témaválasztás, az IP telefónia biztonsága.

2008. szeptember 22. 17:48

Vezetékes Siemens IP telefon üzleti kommunikációhoz

Az új IP telefon kényelmes kihangosító funkcióval, gyorstárcsázással, konferenciahívással, hívástartással, -várakoztatással és továbbítással tökéletes megoldást kínál mindennapi irodai kommunikációhoz.

Kulcsszavak: Siemens iptelefon
2008. szeptember 22. 09:32

Nemzetközi IP sávszélességet értékesít a Proserver

A Proserver elsőként és egyedül Magyarországon viszonteladói partneri szerződést kötött a Cogenttel, a világ egyik legnagyobb Tier 1 IP tranzitot forgalmazó vállalatával. Az együttműködésnek köszönhetően a Proserver a jelenlegi piaci árnál kedvezőbben értékesíthet nemzetközi sávszélességet meglévő és új ügyfeleinek.

2008. július 21. 12:30

Egyre népszerűbb Európában az internetes telefonálás

Egyre népszerűbb Európában az internetes telefonálás - derül ki az Eurobarometer friss felméréséből.

Kulcsszavak: VoIP iptelefon
2008. július 4. 18:30

A telefonkönyv sírjára

A névjegykártyákon őrzött, jegyzetekbe, határidőnaplókba feljegyezett, kis cetlikre firkált telefonszámokat válthatja ki az új IP alapú közös céges telefonkönyv. Ugyanis már kapható olyan (IP) telefonkészülék, mely egy a céges ügyfél-adatbázissal összekötve akár több tízezer –folyamatosan frissülő - telefonszám tárolására képes.

Kulcsszavak: iptelefon mobilszolg
2008. június 24. 09:28

Már OTP bankautomatáinál is tölthető a NeoPhone-kártya

Az Invitel alternatív olcsótelefon-szolgáltatása, a NeoPhone új szolgáltatási extrával gazdagodott. A hívókártyás és internetes telefon (VoIP) megoldást egyaránt nyújtó NeoPhone szolgáltatás egyenlege ezentúl az OTP Bank bankjegy-automatáinál is feltölthető. Az Invitel április 1-je és június 30-a között minden feltöltéskor 10% bónusszal növeli az egyenleget.

Kulcsszavak: Invitel OTP VoIP iptelefon
2008. március 28. 14:44

A cégvezetők TOP 4 "dedós" kérdései a távközlésről

Szájbarágó "nekünk semmilyen extra nem kell, csak telefonálni akarunk" - típusú cégvezetőknek. Vigyázat! Szakemberek számára egészségkárosító egyszerűséggel készült bejegyzés.

2008. január 20. 09:30

Technológiai áttörések 2008-ban?

A 2007-es esztendőben több új megoldás is megvetette a lábát világszerte, elemzők szerint ezek közül öt számára az idei esztendő hozhat igazi áttörést.

Kulcsszavak: HSDPA trend iptelefon WiMax IPTV
2008. január 2. 11:55

Macrogate: "netszerű" telefonálás 11 féle Nokia mobillal

Ma bejelentették, hogy Magyarországon a Macrogate IPsytems Kft. támogatja a Nokia wlan-képes mobilkészülék modelljein az internetes telefonszolgáltatás használatát.

2007. december 17. 19:06

Újabb négy település előtt nyílt meg a digitális világ

Sárbogárd, Sárbogárd-Pusztaegres Mezőszilas, Nagylók, és Hantos is lehetőséget kapott, hogy felkerülhessen Magyarország digitális térképére. A helységekben nemcsak internet, hanem kábeltévé és IP telefónia használatára is lehetőség kínálkozik.

2007. december 7. 19:23

Cisco Navigátor díjat kapott a CIB Bank Zrt.

A Cisco a 2002. novemberében alapított Navigátor vándordíjjal azon hazai vállalatok tevékenységét ismeri el, amelyek az innovációban rejlő lehetőségeket egyesítik a hatékonysági és gazdaságossági szempontokkal.

2007. december 6. 10:12

Nordberg a Szilícium-völgyben folytatja

Bert Nordberget választották meg a Redback és az Entrisphere elnökének. A lépés célja, hogy felgyorsítsák az Ericsson következő generációs IP-hálózatok terén nyújtott tevékenységét, valamint tovább javítsák a Szilícium-völgyben székhellyel rendelkező vállalatok pozícióját.

2007. december 5. 14:35

Lehallgathatók a VoIP beszélgetések

Az egész IT szektort megrázta egy brit szakértő bemutatója, ahol szemléltette, milyen könnyen lehallgathatók az internet alapú telefonbeszélgetések, a kialakult helyzetre gyorsan megoldást kell találni, különben kezelhetetlenné válik a biztonsági kockázat.

Kulcsszavak: VoIP iptelefon security
2007. november 25. 17:20

Megérkezett a Skype-mobil

Már láthattunk kifejezetten Skype-hoz készített vonalas készüléket, de most egy brit szolgáltató megkezdte az első Skype-mobil tömeges kiskereskedelmi forgalmazását.

2007. november 20. 08:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

Magyarország piacvezető médiaoldali hirdetéskiszolgáló rendszere, az Adverticum AdServer a rendkívüli helyzetre való tekintettel ingyenesen biztosítja ügyfelei számára innovatív célzási megoldását. A „DataMe DMP adatok” néven bevezetett szolgáltatás segítségével az AdServer felhasználóinak lehetősége nyílik demográfia, ISP (internetszolgáltató) és érdeklődési körök szerint szegmentált adatokat a pontosabb célzás érdekében felhasználni. 

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

Történetének legjobb negyedévi üzemi eredményéről számolt be pénzügyi gyorsjelentésében az LG Electronics Inc. (LG). A dél-koreai vállalatcsoport 2020 január-márciusi időszakában 14,73 ezer milliárd won (12,45 milliárd dollár) konszolidált árbevételt ért el, míg az első negyedévi üzemi eredmény 1,09 milliárd wont (921,47 millió dollár) tett ki. 

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás