iptelefon kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: iptelefon

A Deutsche Telekom IP-hálózatot épít ki Európában

Az átalakítással a távközlési vállalat egy olyan pán-európai hálózatot hoz létre, amely egyesíti a mobil kommunikációs és a vezetékes technológiát.

2014. február 25. 09:26

Az asztali videokonferenciás megoldásoké a jövő

2016-ra 1,2 millió percnyi, azaz több mint kétévnyi videoforgalom száguld majd a világhálón a nap minden másodpercében - jósolják a világ elsőszámú hálózati és kommunikációs eszköz-gyártó vállalatának szakemberei. A Cisco Systems előrejelzése szerint az üzleti felhasználást tekintve a leggyorsabban az asztali videokonferenciás megoldások fognak bővülni: a 2011-es 36,4 millió felhasználóról 2016-ra 219 millióra nő az alkalmazók köre.

2012. november 9. 08:14

IP Center: Internetről vezérelt, új generációs virtuális telefonalközpont, 30%-os megtakarítással

Az Invitel teljes egészében hazai fejlesztésű, új generációs megoldást dolgozott ki a KKV-k számára, amely az IP technológiát alkalmazva átalakíthatja az „asztali” telefonokról alkotott képet.

2012. szeptember 12. 14:25

Elérhető a Google Voice az Apple telefonjára

Az iPhone-okra is elérhető a Google Voice internet alapú telefonszolgáltatás, miután az Apple végre zöld utat adott az alkalmazás árusításához App Store szoftverboltjában.

2010. január 28. 08:55

Érintőképernyős IP-telefon az Aastrától

Az Aastra, napjaink legfejlettebb vállalati, asztali telefonkészülékével, az Aastra 6739i-vel új távlatokat nyithat a prémium kategóriás IP-telefonok terén.

Kulcsszavak: iptelefon Aastra
2009. december 12. 07:38

Visszavásárolnák a Skype-ot az alapítók

A New York Times legfrissebb számában az olvasható, hogy a Skype alapítói tárgyalásokat folytatnak a cég jelenlegi tulajdonosával annak visszavásárlásáról.

Kulcsszavak: iptelefon VoIP Skype
2009. április 14. 20:40

IP telefónia biztonsága a téma az ITBN-en

A Cisco már hagyományosnak nevezhető módon kimelt támogatóként jelenik meg az Informatika Biztonság Napja (ITBN) rendezvényen, ezzel is szimbolizálva az IT biztonság melletti elkötelezettségét. Mivel a cég neve szinte egybeforrt a modern infokommunikáció technológiájával, kézenfekvőnek tűnik az idei témaválasztás, az IP telefónia biztonsága.

2008. szeptember 22. 17:48

Vezetékes Siemens IP telefon üzleti kommunikációhoz

Az új IP telefon kényelmes kihangosító funkcióval, gyorstárcsázással, konferenciahívással, hívástartással, -várakoztatással és továbbítással tökéletes megoldást kínál mindennapi irodai kommunikációhoz.

Kulcsszavak: Siemens iptelefon
2008. szeptember 22. 09:32

Nemzetközi IP sávszélességet értékesít a Proserver

A Proserver elsőként és egyedül Magyarországon viszonteladói partneri szerződést kötött a Cogenttel, a világ egyik legnagyobb Tier 1 IP tranzitot forgalmazó vállalatával. Az együttműködésnek köszönhetően a Proserver a jelenlegi piaci árnál kedvezőbben értékesíthet nemzetközi sávszélességet meglévő és új ügyfeleinek.

2008. július 21. 12:30

Egyre népszerűbb Európában az internetes telefonálás

Egyre népszerűbb Európában az internetes telefonálás - derül ki az Eurobarometer friss felméréséből.

Kulcsszavak: VoIP iptelefon
2008. július 4. 18:30

A telefonkönyv sírjára

A névjegykártyákon őrzött, jegyzetekbe, határidőnaplókba feljegyezett, kis cetlikre firkált telefonszámokat válthatja ki az új IP alapú közös céges telefonkönyv. Ugyanis már kapható olyan (IP) telefonkészülék, mely egy a céges ügyfél-adatbázissal összekötve akár több tízezer –folyamatosan frissülő - telefonszám tárolására képes.

Kulcsszavak: iptelefon mobilszolg
2008. június 24. 09:28

Már OTP bankautomatáinál is tölthető a NeoPhone-kártya

Az Invitel alternatív olcsótelefon-szolgáltatása, a NeoPhone új szolgáltatási extrával gazdagodott. A hívókártyás és internetes telefon (VoIP) megoldást egyaránt nyújtó NeoPhone szolgáltatás egyenlege ezentúl az OTP Bank bankjegy-automatáinál is feltölthető. Az Invitel április 1-je és június 30-a között minden feltöltéskor 10% bónusszal növeli az egyenleget.

Kulcsszavak: Invitel OTP VoIP iptelefon
2008. március 28. 14:44

A cégvezetők TOP 4 "dedós" kérdései a távközlésről

Szájbarágó "nekünk semmilyen extra nem kell, csak telefonálni akarunk" - típusú cégvezetőknek. Vigyázat! Szakemberek számára egészségkárosító egyszerűséggel készült bejegyzés.

2008. január 20. 09:30

Technológiai áttörések 2008-ban?

A 2007-es esztendőben több új megoldás is megvetette a lábát világszerte, elemzők szerint ezek közül öt számára az idei esztendő hozhat igazi áttörést.

Kulcsszavak: HSDPA trend iptelefon WiMax IPTV
2008. január 2. 11:55

Macrogate: "netszerű" telefonálás 11 féle Nokia mobillal

Ma bejelentették, hogy Magyarországon a Macrogate IPsytems Kft. támogatja a Nokia wlan-képes mobilkészülék modelljein az internetes telefonszolgáltatás használatát.

2007. december 17. 19:06

Újabb négy település előtt nyílt meg a digitális világ

Sárbogárd, Sárbogárd-Pusztaegres Mezőszilas, Nagylók, és Hantos is lehetőséget kapott, hogy felkerülhessen Magyarország digitális térképére. A helységekben nemcsak internet, hanem kábeltévé és IP telefónia használatára is lehetőség kínálkozik.

2007. december 7. 19:23

Cisco Navigátor díjat kapott a CIB Bank Zrt.

A Cisco a 2002. novemberében alapított Navigátor vándordíjjal azon hazai vállalatok tevékenységét ismeri el, amelyek az innovációban rejlő lehetőségeket egyesítik a hatékonysági és gazdaságossági szempontokkal.

2007. december 6. 10:12

Nordberg a Szilícium-völgyben folytatja

Bert Nordberget választották meg a Redback és az Entrisphere elnökének. A lépés célja, hogy felgyorsítsák az Ericsson következő generációs IP-hálózatok terén nyújtott tevékenységét, valamint tovább javítsák a Szilícium-völgyben székhellyel rendelkező vállalatok pozícióját.

2007. december 5. 14:35

Lehallgathatók a VoIP beszélgetések

Az egész IT szektort megrázta egy brit szakértő bemutatója, ahol szemléltette, milyen könnyen lehallgathatók az internet alapú telefonbeszélgetések, a kialakult helyzetre gyorsan megoldást kell találni, különben kezelhetetlenné válik a biztonsági kockázat.

Kulcsszavak: VoIP iptelefon security
2007. november 25. 17:20

Megérkezett a Skype-mobil

Már láthattunk kifejezetten Skype-hoz készített vonalas készüléket, de most egy brit szolgáltató megkezdte az első Skype-mobil tömeges kiskereskedelmi forgalmazását.

2007. november 20. 08:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

Az egészségügyi területen az adatok hiánya és költségessége korlátozza az MI fejlődését, különösen a bőrbetegségek esetén. A magyar MI fejlesztő csapat, az AIP Labs azonban létrehozott egy olyan fejlett, generatív MI-t, amely nemcsak tanul a meglévő forrásokból, hanem új adatokat is képes létrehozni, megkerülve a drága és nehezen beszerezhető címkézett adatok problémáját. Így szintetikus képeket tudnak alkotni olyan ritka bőrbetegségekről is, amelyekről jelenleg kevés információ áll rendelkezésre.

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

A szezonnyitó Forma-1-es futam házigazdája, a Bahrain International Circuit (BIC) ma kiadott sajtóközleményében jelentette be, hogy a magyar Festipay készpénzmentes fizetés és integrált rendezvénymenedzsment szolgáltató cég által működtetett BIC PAY bevezetésével készpénzmentes fizetési rendszerre állnak át. 

2024. február 21. 16:15