videokonferencia kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: videokonferencia

A videokonferencia piac új szereplője

Az Assono Magyarország hivatalos disztribútora a világ legnépszerűbb SIP telefon gyártójának, a Yealinknek. A vállalat egyre nagyobb sikereket ér el nemzetközi téren is. A Yealink arra összpontosít, hogy magas műszaki tartalommal, innovatív megoldásokkal, könnyű kezelhetőséggel és jó ár-érték arány mellett kínálja telefonjait, és legújabb generációs videokonferencia portfólióját.

2018. augusztus 7. 16:09

Közös fejlesztést jelentett be az LG és a Cisco

Jelentős új fejlesztést jelentett be a vállalati tárgyalókban használt videokonferencia-rendszerek területén az LG Electronics (LG). Az LG Ultra HD kijelzői közül 6, a vállalat Full HD kijelzői közül pedig 20 modell mostantól teljes mértékben kompatibilis a Cisco Room Kit és Room Kit Plus rendszerekkel, valamint a Cisco SX széria SX10, SX20 és SX80 eszközeivel. A távoli országokban és kontinenseken tartózkodó munkatársak így hatékonyan kommunikálhatnak egymással anélkül, hogy a technológiai korlátok vagy az elmosódott kép bármiben akadályozná őket.

2018. július 25. 18:27

Az online kereskedelem fortélyaira tanítják a gazdákat

A Gazdag Gazda Webkonferencia arról szól majd, hogyan hozhat létre bárki önállóan és ingyenesen egy olyan weboldalt, amelyen bemutathatja gazdaságát és termékeit, és hogyan tudja úgy működtetni, hogy az pénzt is termeljen a számára.

2015. január 12. 08:29

A Cisco bemutatta új Android-alapú asztali kommunikációs megoldásait

Újabb, a munkatársak széles köre számára elérhető együttműködési megoldásokat mutatott be a Cisco. A három új személyes videokonferencia megoldás közül kettő közvetlenül a felhasználók íróasztalán kaphat helyet, egy pedig felhő alapú szolgáltatásként elérhető.

2014. június 10. 12:27

Ava 500 videókonferencia robot Cisco technológiával

A robottechnológiai megoldások vezető szállítójaként ismert iRobot és a Cisco közösen dolgoznak az Ava 500 elnevezésű videokonferencia robot piaci bevezetésén. A robot ötvözi az iRobot által kifejlesztett autonóm navigációt és a Cisco TelePresence megoldást, és így számos új helyszínen – például gyártócsarnokokban, laboratóriumokban - is lehetővé teszi a videokonferenciákat.

2013. június 11. 14:35

Üzletépítés videotechnológiával

Április 25-én rendezik meg az „Üzlet az Interneten 2013” konferenciasorozat első konferenciáját „Üzletépítés videotechnológiával” címmel. Személyesen és videokonferencia formájában is lehet követni az eseményeket.

2013. április 15. 10:34

254 centiméteres képátlójú lézer kijelző az LG-től

Az LG Electronics (LG) hamarosan piacra dobja 254 cm (100 hüvelyk) képátlójú, Smart TV és Digital TV funkciókkal felvértezett Laser Display készülékét (a modell neve: HECTO). A Laser Display egy több mint két és fél méter átmérőjű képernyőből és egy olyan külső Ultra Short Throw (UST) projektoregységből áll, amely egészen kis távolságról is képes vetíteni. A készülék az LG továbbfejlesztett lézeralapú megvilágításrendszerének (laser based illumination system) köszönhetően Full HD (1080p) felbontást és kiemelkedő kontrasztot biztosít.

2013. január 7. 14:45

Az asztali videokonferenciás megoldásoké a jövő

2016-ra 1,2 millió percnyi, azaz több mint kétévnyi videoforgalom száguld majd a világhálón a nap minden másodpercében - jósolják a világ elsőszámú hálózati és kommunikációs eszköz-gyártó vállalatának szakemberei. A Cisco Systems előrejelzése szerint az üzleti felhasználást tekintve a leggyorsabban az asztali videokonferenciás megoldások fognak bővülni: a 2011-es 36,4 millió felhasználóról 2016-ra 219 millióra nő az alkalmazók köre.

2012. november 9. 08:14

Magyar videokonferencia-rögzítő alkalmazást választott a Cisco

Magyar TC & C Kft. szoftverfejlesztő vállalat CARIN alkalmazását választotta a Cisco Systems az Egyesült Államok második legnagyobb bankjánál a TelePresence videokonferencia rendszerhez kapcsolódó hívásrögzítésre.

Kulcsszavak: TC videokonferencia Cisco
2012. október 22. 10:35

HD minőségű videokonferencia-szolgáltatást indít a GTS

A GTS Central Europe (GTS), Közép- és Kelet-Európa vezető infrastruktúra alapú távközlési szolgáltatója bemutatta új, HD minőségű videós élményt nyújtó szolgáltatását, a GTS Videokonferenciát. A legtöbb eszközön elérhető szolgáltatás segítségével a cégek hagyományos IP hálózatukat kifinomult, mindenhol elérhető videó-kommunikációs rendszerré alakíthatják át.

2012. június 15. 09:31

Videokonferencia-fejlesztő céget vásárolt az Avaya

A Magyarországon termékeivel az RRC Hungary Kft.-n, mint disztribútoron keresztül jelen lévő Avaya Inc. felvásárolta az IP-n és vezeték nélküli hálózatokon alapuló video-konferencia és telepresence technológiák vezető szállítóját, a Radvision Ltd.-t.

2012. április 2. 10:33

Új csoportos videóhívás szolgáltatás a Skype-tól

A Skype a Las Vegas-i CES (Consumer Electronics Show) szórakoztató elektronikai vásáron hivatalosan is bemutatta magánszemélyeknek és üzleti felhasználóknak szánt csoportos videókonferencia szolgáltatását, ami még az eddiginél is több lehetőséget ad a felhasználóknak a kapcsolattartásra bárhol is legyenek a világon.

Kulcsszavak: videokonferencia Skype
2011. január 7. 11:29

Megújította vállalati webkonferencia megoldását az Adobe

Az Adobe bejelentette az Adobe Connect 8 szoftver kiadását, a vállalat webkonferencia megoldásának jelentős frissítését, amellyel hatékonyan szervezhetők webes értekezletek, online képzések és webinarok.

2010. november 2. 18:52

Megújul a felsőoktatási videokonferencia-infrastruktúra

Sikeresen lezárult a NIIF Intézet március végén elindított nagy teljesítményű professzionális videokonferencia kommunikációs eszközök megvásárlására irányuló közbeszerzési eljárása. A fejlesztésnek köszönhetően megújul a hazai felsőoktatási és kutatási közösség által használt videokonferencia-infrastruktúra.

2010. július 12. 16:16

Üzleti táblagéppel rukkolt elő a Cisco

A hálózati eszközöket gyártó és forgalmazó Cisco úgy döntött, hogy nem marad ki a mostanában igencsak virágzó tablet PC üzletből, azonban a legtöbb gyártóval ellentétben egy kifejezetten az üzleti felhasználóknak szánt eszközt dobott piacra.

2010. június 30. 08:42

2011-től mindenhová elér a Telekom videokonferencia szolgáltatása

Globális videokonferencia megoldássá válik a Magyar Telekom Telepresence szolgáltatása, amely eddig döntően a Magyar Telekom és Deutsche Telekom telephelyek közötti kommunikációt szolgálta. A vállalat együttműködési szerződést kötött a TATA Communications-szel, amelynek nemzetközi hálózata révén a hazai cégek 2010. második felétől akár kontinenseket átívelő Telepresence kapcsolatokat is tudnak majd létesíteni.

2010. június 21. 13:11

Videokommunikációs szolgáltatást indít a Magyar Telekom

Összekapcsolja az egymástól függetlenül működő mintegy 10 ezer magyar videokonferencia-rendszert a Magyar Telekom csütörtökön sajtótájékoztatón bemutatott országos nyílt internet alapú szolgáltatása, s így létrejöhet egy vállalatok közötti kommunikációs hálózat.

2010. június 18. 09:16

Videokonferencia-rendszerrel bővítette szolgáltatásait az informatikai klaszter

Videokonferencia-rendszert állított munkába a Sopron Régió Informatikai Klaszter 38 millió forintos beruházás keretében uniós támogatással és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával - közölte a klasztermenedzser csütörtökön az MTI-vel.

2010. május 14. 11:03

Jót tett a videó-konferenciának a légi közlekedés leállása

A Cisco Systems szerint igencsak megugrott a kereslet a cég videó-konferencia termékei iránt azóta, hogy Európa légi közlekedését megbénította az izlandi Eyjafjall vulkánból kitörő hamufelhő.

Kulcsszavak: Cisco videokonferencia
2010. április 20. 08:02

Üzletmenet folytonosság videokonferencia-megoldással

A Tandberg bemutatta az üzletmenet folytonosságát támogató Tandberg "Plan B" csomagját, amely költséghatékony, gyorsan bevezethető megoldást kínál a cégek számára a hálózat-független, testre szabott video-kommunikáció biztosításához.

Kulcsszavak: Tandberg videokonferencia
2009. december 10. 10:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

A kiválasztott felsőbbéves corvinusos hallgatók közép- és felsővezetők irányításával négy hónap alatt megismerhetik a banki vezetői kultúrát és mindennapokat. 

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

22. alkalommal rendezték meg a digitális marketing szakma legrangosabb hazai eseményét, ’Az Év Honlapja’ pályázatot. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett versenyre rekord mennyiségű 287 nevezés érkezett. A szakmai zsűri 88 pályaművet díjazott. Az Év Honlapja Abszolút díj győztese a társadalmi szerepvállalás keretében készült online felület az ,,Amiről a sírok mesélnek - Avar temető Babarcon” lett, melyet a Pazirik Informatikai Kft. készített.

2024. február 8. 09:30