Linksys kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Linksys

Cisco: egységes kis- és középvállalati termékportfólió

A Cisco részeként működő Linksys divízió Business sorozatú termékei bekerülnek a cég kkv-portfóliójába, és ezzel együtt a kisvállalati  partnerprogramok integrációjára is sor kerül.

Kulcsszavak: Cisco-hu Cisco Linksys kkv
2008. augusztus 15. 10:06

Dizájnközpontot nyitott a Linksys

A Cisco divíziójaként működő Linksys Koppenhágában megnyitotta dizájnközpontját, ahol a jövőben megjelenő Linksys termékek formaterveit készítik.

Kulcsszavak: design Cisco Linksys
2008. június 17. 14:05

Linksys terméközön a Ciscótól

A Cisco mai budapesti sajtótájékoztatóján Rónaszéki Tibor, a Linksys portfolió területi értékesítési vezetője működés közben is bemutatta a Linksys legújabb (2008. március-áprilisi bejelentés/megjelenés) otthoni, illetve üzleti célú hálózati eszközöket. Kiemelte: jelenleg 180 Linksys termék alkotja a portfoliót, amelyeknek 70 százaléka üzleti célú eszköz. A vadonatúj eszközök között a következő Linksys berendezések, megoldások találhatók.

Kulcsszavak: hálózat Linksys Cisco-hu
2008. április 29. 14:02

Trend Micro ProtectLink Gateway: szoftveres biztonsági megoldás Linksys routerekhez

Elérhető a Trend Micro ProtectLink Gateway megoldása a Linksys by Cisco routerekhez. A Linksys routerekbe épített Trend Micro szoftveres biztonsági szolgáltatás célja, hogy a kisvállalati ügyfelek alkalmazotti termelékenységgel kapcsolatos problémáira könnyen alkalmazható megoldást biztosítson.

2008. március 8. 10:16

Cisco- és Linksys-újdonságok a CES-en

A Cisco és a cég divíziójaként működő Linksys több új fogyasztói termékkel és innovatív prototípusokkal jelentkezett a 2008-as Nemzetközi Consumer Electronics Show (CES) kiállításon. A Cisco a vizuális hálózati élményre helyezte a hangsúlyt, amely ötvözi a streaming digitális videotechnológiát és a közösségi hálózati alkalmazásokat, míg a Linksys többek között a Wireless-N kategóriájú Ultra RangePlus termékcsaládjának új tagjait vonultatta fel.

Kulcsszavak: Linksys Cisco
2008. január 10. 17:37

Új Linksys hálózati termékek kisvállalkozásoknak

Ezek közt megtalálhatók többek között a könnyen kezelhető Smart Switch intelligens kapcsolók, továbbá a Linksys One környezetben működő eszközök automatikus felismerését és konfigurálását végző vezetékes, illetve beépített access pointtal rendelkező routerek és a Linksys One szoftver új, R2.0 kiadása.

2007. június 8. 07:38

Linksys: elektromos hálózaton működő otthoni hálózat

Az elektromos hálózaton működő otthoni hálózatot, többfunkciós nyomtatókat támogató nyomtatószervert és új hálózati tároló megoldást mutatott be a Linksys az otthoni és kis irodai felhasználóknak.

2007. január 18. 12:50

Több mint telefon: iPhone

A Cisco divíziójaként működő Linksys bemutatta új IP alapú hangátviteli megoldásait. Az iPhone kézi kommunikációs eszközök a telefonálás mellett korszerű információs szolgáltatásokat és multimédiás tartalomelérést biztosítanak.

Kulcsszavak: VoIP iptelefon Linksys Cisco
2007. január 5. 14:45

HotSpotSystem.com kiállítás a HOVENTA-n

A HotSpotSystem.com Magyarországon elsőként biztosít olyan komplett szolgáltatási hátteret, amellyel a vállalkozások egyszerűen nyújthatnak vezeték nélküli internetelérést – úgynevezett hotspot szolgáltatást - ügyfeleiknek. A HotSpotSystem.com a Cisco Systems divíziójaként működő Linksyst választotta stratégiai partnerének hazai hotspot hálózatának kiépítéséhez.

Kulcsszavak: Linksys Cisco hotspot
2006. október 10. 14:21

Dönthető, forgatható, zoomos vezeték nélküli webkamerát mutatott be a Linksys

A hangfelvétel készítésére is alkalmas Wireless-G kamera dönthető, forgatható, és zoom funkcióval is rendelkezik (Pan/Tilt/Zoom, PTZ). A Linksys Business Series termékcsaládjába tartozó új PTZ internetes videokamera a weben keresztül bárhová élőkép- és hangfelvételt küldhet, amit felhasználók egyszerűen, böngészőn keresztül nézhetnek és hallgathatnak a világ bármely pontjáról.

Kulcsszavak: webkamera Cisco Linksys
2006. július 19. 12:21

Internetalapú telefonszolgáltatás a 3C Magyarországtól

A 3C és az Alphasonic Linksys telefonadapterekkel együtt kínálja a 3C Magyarország új internetalapú telefonszolgáltatását.

Kulcsszavak: VoIP Linksys 3C
2006. február 1. 19:28

Yahoo-Linksys megoldás a digitális zenék vezeték nélküli továbbítására

A Yahoo internetes tartalomszolgáltató a Linksys vezeték nélküli eszközöket gyártó vállalattal közösen egy olyan új eszközt mutatott be, amely drótok nélkül képes a digitális zenék hagyományos hifi-berendezésekre történő továbbítására.

Kulcsszavak: Linksys Yahoo
2006. január 26. 21:50

Újabb eszközök digitális otthonokhoz a Linksystől

A Cisco Systems részlegeként működő Linksys a 2006-os Las Vegas-i Nemzetközi Fogyasztói Elektronikai Kiállításon (CES) bemutatta otthoni felhasználóknak szánt legújabb eszközeit, amelyek a hálózati informatika legaktuálisabb technológiai trendjeit - a streaming audio hangátviteli technikát, a hálózati háttértárolást valamint a biztonságot - veszik célba.

Kulcsszavak: CES Linksys Cisco
2006. január 21. 11:03

Linksys One: internet, telefon, fax, hálózat egyben

A szolgáltatásként igénybe vehető kommunikációs megoldás közös platformon egyesíti a hang- és adatátviteli alkalmazásokat.

2006. január 4. 14:52

Skype hívások vezeték nélküli telefonról

A Cisco Systems részlegeként működő Linksys nemzetközi együttműködés keretében egy olyan új vezeték nélküli telefonkészüléket mutatott be, amellyel az ingyenes internetes Skype-hívások a számítógéptől távol, kézi készülékekről is lebonyolíthatók.

Kulcsszavak: Cisco Linksys VoIP Skype
2005. november 9. 15:08

Linksys: vezeték nélküli hordozható útválasztó

A Cisco Systems Linksys részlege bejelentette legújabb vezeték nélküli útválasztóját. A SpeedBooster technológiával felgyorsított WTR54GS mobil útválasztóval a vezeték nélküli kapcsolat a szállodai szobákban vagy a repülőterek és kávézók WiFi-hotspotjain is egyszerűen beállítható.

Kulcsszavak: Linksys Cisco Wi-Fi
2005. augusztus 4. 13:58

Linksys vezeték nélküli alkalmazás külső HDD-khez

A Linksys olyan újfajta terméket fejlesztett ki, amely alkalmas külső merevlemezes meghajtók egyszerre több PC-hez való vezeték nélküli csatlakoztatására.

Kulcsszavak: Linksys
2004. június 17. 22:17

Otthoni piacra szánt vezeték nélküli termékeket jelentetett meg a Linksys

A Linksys, a Cisco Systems otthoni és kis irodai (SOHO) környezetekbe szánt szélessávú, vezeték nélküli és hálózati eszközöket gyártó részlege a "vezeték nélküli otthon" (Wireless Home) termékcsalád keretében több újdonságot jelentett be.

2004. január 16. 11:57

Linksys Wirelles-B WLAN játékadapter játékszenvedélytől fűtött csatangolóknak

A WiFiPlanet hírlevele érdekes termék fölbukkanását jelezte. A WiFi iparban vezető gyártó, a Linksys cég, a szélessávú rádió-LAN technológia alkalmazásának egy új területét célozta meg, a játékipart. A szélessávú WiFi szabványú rádió-LAN technológia egyre átütőbb sikereket mutat föl, ami akár a 2,5G és 3G hálózati technológiák alkalmazási területeit is megfúrhatja.

2003. szeptember 23. 10:55

Három számjegyű növekedés a WLAN-piacon

A Gartner piackutató cég jelentése szerint a WLAN drót nélküli hálózati eszközök eladásai 2002-ben mintegy 120 százalékkal növekedtek.

Kulcsszavak: WLAN Linksys Cisco
2003. június 20. 09:42

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

Az IAB Hungary digitális reklámszakmai szervezet március 24-én a GroupM Akadémia bázisán adta át a 2022-es évi Legjobb szakdolgozat a digitális marketingről című pályázat nyerteseinek járó díjakat. Az elmúlt három évben kivétel nélkül (előszörmásodszorharmadszor) a Budapesti Corvinus Egyetem diákjai nyertek a pályázaton, idén először azonban egy szegedi és egy debreceni egyetem hallgatója vihette haza a legjobb pályamunkáért járó díjat. 

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

Az Alza.hu ügyfelei mostantól a reklamált termékeket az AlzaBoxokon keresztül is visszaküldhetik. A Magyarországon, Szlovákiában és Csehországban több mint 210 000 csomagautomatát működtető webáruház ismét egy újabb lépéssel közelebb került céljához, hogy hálózata a helyi közösségek számára minél hasznosabb legyen és kényelmesebbé tegye mindennapjaikat.

2023. március 21. 09:59