hotspot kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: hotspot

A tévék vehetik át a wifi-hotspotok helyét a hotelekben az LG új rendszerével

Az LG bemutatta megbízható, hotelek számára kifejlesztett televíziós menedzsmentplatformjának új verzióját: a Pro:Centric Direct 3.0 a korábbi rendszer sikeres funkcióira épít, miközben a mindennapi szállodairányítást forradalmasító, új megoldásokat kínál. A hotel televízióira épülő platformmal a szállodavezetők megkönnyíthetik a vendégekkel való kommunikációt, hiszen az eszközök távoli irányításával a látogatók személyre szabott információkat kaphatnak, valamint a készülékeken keresztül kommunikálhatnak a recepcióval.

2019. július 9. 15:04

Alcatel 1T tabletszéria a 2018-as MWC-n

18:9-es FullView kijelzős okostelefon portfoliója mellett az Alcatel egyéb újdonságokkal is jelentkezett a 2018-as MWC-n. Az új, 1T tabletszéria mellett az internetezés élményét is korszerűsítő szélessávú hotspotokkal bővül a márka kínálata, de a forradalmi 5G megoldásra sem kell már sokat várnunk.

2018. február 28. 18:02

Bitebird: hordozható 4G wifi hotspot segíti az utazás alatti netezést

Az Air France-KLM és a Transatel telekommunikációs vállalat közös fejlesztése a Bitebird szolgáltatás. A hordozható 4G wifi hotspot lehetővé teszi, hogy az utazás alatt folyamatos internetkapcsolattal rendelkezzünk, roaming díjak nélkül.

2016. június 27. 11:09

9 tipp a biztonságos netezéshez

Manapság egyre több a nyilvános Wi-Fi hotspot, de sajnos nem mindegyik nyújtja a megfelelő védelmet. A laptop vagy táblagép alapbeállításai és a tűzfal önmagukban nem garantálják a teljes biztonságot. Érdemes több dolgot is szem előtt tartani.

2013. február 7. 16:19

Wi-Fi a Temzén

 

Kicsit furcsán hangzik a kijelentés, de mostantól bárki nyugodtan megnézheti e-mailjeit, miközben a Temzén hajókázik. Eddig csak szárazföldön volt biztos nethozzáférés az angol fővárosban, de most már a víz sem képez akadályt.

 

Kulcsszavak: Wi-Fi Temze hotspot London
2013. január 29. 10:57

Kevés az ingyenes Hotspot az EU-ban

Akik európai körútjukon rendszeresen szeretnék megnézni e-mailjeiket, azok sokáig kell majd keresgéljenek, hogy rábukkanjanak egy-egy ingyenes Wifi-jelre, ugyanis azok nagy része le van kódolva.

Kulcsszavak: Wi-Fi hotspot
2010. január 9. 17:13

Ezoterikusok a WLAN ellen

Egy brit kisváros lakói a nemrég telepített vezeték nélküli hálózat szétszerelését követelik, mivel a helyi ezoterikus szövetség meglátása szerint az negatív energiákat szabadít fel.

Kulcsszavak: WLAN hotspot
2009. január 3. 16:28

HotSpot helyek Budapesten

Összeállításunk a fővárosi HotSpot helyek listáját tartalmazza, a telephelyek neve szerint ábécé sorrendben.

Kulcsszavak: hotspot
2008. július 25. 11:30

Magyarországi HotSpot helyek listája

A szolgáltatást néhol ingyenesen biztosítja a HotSpot üzemeltetője, máshol fizetni kell érte. Ehhez általában különböző időtartamú használatra jogosító kártyákat lehet vásárolni a helyszínen. A „kaparós” kártyákon található a felhasználónév és a jelszó. Létezik olyan megoldás is, hogy a felhasználó ingyenesen használhatja a netet, de közben egy reklámbanner fut a képernyő alján. Amennyiben ezt a reklámablakot bezárja, a szolgáltatás fizetőssé válik.

Kulcsszavak: hotspot
2008. június 19. 18:02

Beindult az első európai Wimax hálózat Amszterdamban

A WorldMax nevű társaság megkezdte az első európai Wimax szélessávú vezeték nélküli internethálózat üzemeltetését a holland fővárosban.

2008. június 18. 21:30

Újfajta HotSpot szolgáltatáscsomagok

A HotSpotSystem.com február 12-től új szolgáltatáscsomat vezetett be, mellyekkel egyszerűen és gyorsan indítható vezeték nélküli nyílvános HotSpot szolgáltatás lakóközösségek, szállodák, kávézók és egyéb vendéglátóhelyek részére.

Kulcsszavak: hotspot
2007. február 14. 18:02

Ingyenes hotspot szolgáltatást indított a Wiera Kft.

A Wiera Kft. elindította ingyenes hotspot szolgáltatását, a Frierát.

Kulcsszavak: hotspot
2006. november 6. 12:16

HotSpotSystem.com kiállítás a HOVENTA-n

A HotSpotSystem.com Magyarországon elsőként biztosít olyan komplett szolgáltatási hátteret, amellyel a vállalkozások egyszerűen nyújthatnak vezeték nélküli internetelérést – úgynevezett hotspot szolgáltatást - ügyfeleiknek. A HotSpotSystem.com a Cisco Systems divíziójaként működő Linksyst választotta stratégiai partnerének hazai hotspot hálózatának kiépítéséhez.

Kulcsszavak: Linksys Cisco hotspot
2006. október 10. 14:21

HotSpot a Hungexpo-n

A Wiera Kft. Magyarország vezető HotSpot (vezetéknélküli internet) szolgáltatója kiépítette az ország legnagyobb területi lefedettségű HotSpot-ját a Hungexpo területén.

Kulcsszavak: wireless Wi-Fi hotspot Wiera
2006. szeptember 13. 07:32

HotDog és HotSpot egyben

Túlnőtt már az internet azon, hogy csak a munkahelyen, otthon, közkönyvtárakban, esetleg internetkávézókban használjuk. Lehet az ember akár elfoglalt világutazó menedzser, aki minden szabad percét ki akarja használni (például a repülőtéri váróban), vagy lehet unatkozó életművész, aki egy étteremben ülve szeretne világot látni, mindinkább kéznél van a megoldás.

2005. december 24. 13:30

Első HotSpot szolgáltatás Vácon

A váci Duna Presszóban, sajtótájékoztató keretében nyitotta meg a város első szélessávú HotSpot internetelérési szolgáltatását a helyi Duna Web Kft.

Kulcsszavak: DunaWeb hotspot
2005. december 7. 16:31

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

Magyarország piacvezető médiaoldali hirdetéskiszolgáló rendszere, az Adverticum AdServer a rendkívüli helyzetre való tekintettel ingyenesen biztosítja ügyfelei számára innovatív célzási megoldását. A „DataMe DMP adatok” néven bevezetett szolgáltatás segítségével az AdServer felhasználóinak lehetősége nyílik demográfia, ISP (internetszolgáltató) és érdeklődési körök szerint szegmentált adatokat a pontosabb célzás érdekében felhasználni. 

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

Történetének legjobb negyedévi üzemi eredményéről számolt be pénzügyi gyorsjelentésében az LG Electronics Inc. (LG). A dél-koreai vállalatcsoport 2020 január-márciusi időszakában 14,73 ezer milliárd won (12,45 milliárd dollár) konszolidált árbevételt ért el, míg az első negyedévi üzemi eredmény 1,09 milliárd wont (921,47 millió dollár) tett ki. 

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás