hotspot kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: hotspot

A tévék vehetik át a wifi-hotspotok helyét a hotelekben az LG új rendszerével

Az LG bemutatta megbízható, hotelek számára kifejlesztett televíziós menedzsmentplatformjának új verzióját: a Pro:Centric Direct 3.0 a korábbi rendszer sikeres funkcióira épít, miközben a mindennapi szállodairányítást forradalmasító, új megoldásokat kínál. A hotel televízióira épülő platformmal a szállodavezetők megkönnyíthetik a vendégekkel való kommunikációt, hiszen az eszközök távoli irányításával a látogatók személyre szabott információkat kaphatnak, valamint a készülékeken keresztül kommunikálhatnak a recepcióval.

2019. július 9. 15:04

Alcatel 1T tabletszéria a 2018-as MWC-n

18:9-es FullView kijelzős okostelefon portfoliója mellett az Alcatel egyéb újdonságokkal is jelentkezett a 2018-as MWC-n. Az új, 1T tabletszéria mellett az internetezés élményét is korszerűsítő szélessávú hotspotokkal bővül a márka kínálata, de a forradalmi 5G megoldásra sem kell már sokat várnunk.

2018. február 28. 18:02

Bitebird: hordozható 4G wifi hotspot segíti az utazás alatti netezést

Az Air France-KLM és a Transatel telekommunikációs vállalat közös fejlesztése a Bitebird szolgáltatás. A hordozható 4G wifi hotspot lehetővé teszi, hogy az utazás alatt folyamatos internetkapcsolattal rendelkezzünk, roaming díjak nélkül.

2016. június 27. 11:09

9 tipp a biztonságos netezéshez

Manapság egyre több a nyilvános Wi-Fi hotspot, de sajnos nem mindegyik nyújtja a megfelelő védelmet. A laptop vagy táblagép alapbeállításai és a tűzfal önmagukban nem garantálják a teljes biztonságot. Érdemes több dolgot is szem előtt tartani.

2013. február 7. 16:19

Wi-Fi a Temzén

 

Kicsit furcsán hangzik a kijelentés, de mostantól bárki nyugodtan megnézheti e-mailjeit, miközben a Temzén hajókázik. Eddig csak szárazföldön volt biztos nethozzáférés az angol fővárosban, de most már a víz sem képez akadályt.

 

Kulcsszavak: Wi-Fi Temze hotspot London
2013. január 29. 10:57

Kevés az ingyenes Hotspot az EU-ban

Akik európai körútjukon rendszeresen szeretnék megnézni e-mailjeiket, azok sokáig kell majd keresgéljenek, hogy rábukkanjanak egy-egy ingyenes Wifi-jelre, ugyanis azok nagy része le van kódolva.

Kulcsszavak: Wi-Fi hotspot
2010. január 9. 17:13

Ezoterikusok a WLAN ellen

Egy brit kisváros lakói a nemrég telepített vezeték nélküli hálózat szétszerelését követelik, mivel a helyi ezoterikus szövetség meglátása szerint az negatív energiákat szabadít fel.

Kulcsszavak: WLAN hotspot
2009. január 3. 16:28

HotSpot helyek Budapesten

Összeállításunk a fővárosi HotSpot helyek listáját tartalmazza, a telephelyek neve szerint ábécé sorrendben.

Kulcsszavak: hotspot
2008. július 25. 11:30

Magyarországi HotSpot helyek listája

A szolgáltatást néhol ingyenesen biztosítja a HotSpot üzemeltetője, máshol fizetni kell érte. Ehhez általában különböző időtartamú használatra jogosító kártyákat lehet vásárolni a helyszínen. A „kaparós” kártyákon található a felhasználónév és a jelszó. Létezik olyan megoldás is, hogy a felhasználó ingyenesen használhatja a netet, de közben egy reklámbanner fut a képernyő alján. Amennyiben ezt a reklámablakot bezárja, a szolgáltatás fizetőssé válik.

Kulcsszavak: hotspot
2008. június 19. 18:02

Beindult az első európai Wimax hálózat Amszterdamban

A WorldMax nevű társaság megkezdte az első európai Wimax szélessávú vezeték nélküli internethálózat üzemeltetését a holland fővárosban.

2008. június 18. 21:30

Újfajta HotSpot szolgáltatáscsomagok

A HotSpotSystem.com február 12-től új szolgáltatáscsomat vezetett be, mellyekkel egyszerűen és gyorsan indítható vezeték nélküli nyílvános HotSpot szolgáltatás lakóközösségek, szállodák, kávézók és egyéb vendéglátóhelyek részére.

Kulcsszavak: hotspot
2007. február 14. 18:02

Ingyenes hotspot szolgáltatást indított a Wiera Kft.

A Wiera Kft. elindította ingyenes hotspot szolgáltatását, a Frierát.

Kulcsszavak: hotspot
2006. november 6. 12:16

HotSpotSystem.com kiállítás a HOVENTA-n

A HotSpotSystem.com Magyarországon elsőként biztosít olyan komplett szolgáltatási hátteret, amellyel a vállalkozások egyszerűen nyújthatnak vezeték nélküli internetelérést – úgynevezett hotspot szolgáltatást - ügyfeleiknek. A HotSpotSystem.com a Cisco Systems divíziójaként működő Linksyst választotta stratégiai partnerének hazai hotspot hálózatának kiépítéséhez.

Kulcsszavak: Linksys Cisco hotspot
2006. október 10. 14:21

HotSpot a Hungexpo-n

A Wiera Kft. Magyarország vezető HotSpot (vezetéknélküli internet) szolgáltatója kiépítette az ország legnagyobb területi lefedettségű HotSpot-ját a Hungexpo területén.

Kulcsszavak: wireless Wi-Fi hotspot Wiera
2006. szeptember 13. 07:32

HotDog és HotSpot egyben

Túlnőtt már az internet azon, hogy csak a munkahelyen, otthon, közkönyvtárakban, esetleg internetkávézókban használjuk. Lehet az ember akár elfoglalt világutazó menedzser, aki minden szabad percét ki akarja használni (például a repülőtéri váróban), vagy lehet unatkozó életművész, aki egy étteremben ülve szeretne világot látni, mindinkább kéznél van a megoldás.

2005. december 24. 13:30

Első HotSpot szolgáltatás Vácon

A váci Duna Presszóban, sajtótájékoztató keretében nyitotta meg a város első szélessávú HotSpot internetelérési szolgáltatását a helyi Duna Web Kft.

Kulcsszavak: DunaWeb hotspot
2005. december 7. 16:31

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

Az egészségügyi területen az adatok hiánya és költségessége korlátozza az MI fejlődését, különösen a bőrbetegségek esetén. A magyar MI fejlesztő csapat, az AIP Labs azonban létrehozott egy olyan fejlett, generatív MI-t, amely nemcsak tanul a meglévő forrásokból, hanem új adatokat is képes létrehozni, megkerülve a drága és nehezen beszerezhető címkézett adatok problémáját. Így szintetikus képeket tudnak alkotni olyan ritka bőrbetegségekről is, amelyekről jelenleg kevés információ áll rendelkezésre.

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

A szezonnyitó Forma-1-es futam házigazdája, a Bahrain International Circuit (BIC) ma kiadott sajtóközleményében jelentette be, hogy a magyar Festipay készpénzmentes fizetés és integrált rendezvénymenedzsment szolgáltató cég által működtetett BIC PAY bevezetésével készpénzmentes fizetési rendszerre állnak át. 

2024. február 21. 16:15