London kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: London

Üzletemberek kikapcsolódása; 40 magyar borász kétszáz bora Londonban

Négyen - akikről leginkább csak annyit lehet tudni, hogy barátok és elkötelezettek a finom borok, és a kiváló fesztiválok iránt (és akik egyike, sok egyéb mellett, évről évre a sikeres Vezérigazgatói Találkozókat is megszervezi) - úgy döntöttek, hogy ezúttal Londonba csábítják korábbi rendezvények előadóit, hallgatóit, azok ismerőseit, barátait. Több éves előkészítő munkájuk eredményeként június 17-18-án a legkiválóbb borokkal, ételekkel, és a legütősebb zenékkel, műsorokkal ünnepelhetnek együtt magyarok és angolok a 2012 áprilisában megnyílt sokoldalú kiállítói- és rendezvény helyszínen, az Oval Space-en.

Kulcsszavak: London fesztivál
2016. április 29. 15:57

Ötödik elem ihlette közlekedési kártya lesz Londonban

Az Egyesült Királyság kormánya egy innovációs fórumon hagyta jóvá azt az ötletet, hogy egy „all-in-one”, minden az egyben kártyával lehessen utazni Londonban, akár repülőn is. A kártyát a híres „Ötödik elem” film után MultiPass névre keresztelték.

2013. november 18. 11:32

Bemutatkozott a Lumia család új tagja

A Nokia londoni sajtóeseményén mutatta be hivatalosan a Lumia család új tagját, a 925-ös modellt. A készülék a széria zászlóshajója lesz az Egyesült Államok T-Mobile szolgáltatójánál, és júniustól Európában és Kínában is elérhetővé válik.

Kulcsszavak: Nokia Lumia 925 London
2013. május 14. 12:25

Star Trek logó a londoni éjszakában [Videó]

Nagy felhajtás övezi a közelgő „Star Trek Into Drakness” című filmet. Ennek apropóján a Paramounts úgy döntött, hogy London felett egy hatalmas világító StarTrek logóval melegíti fel még inkább az eseményeket.

2013. március 25. 11:53

Wi-Fi a Temzén

 

Kicsit furcsán hangzik a kijelentés, de mostantól bárki nyugodtan megnézheti e-mailjeit, miközben a Temzén hajókázik. Eddig csak szárazföldön volt biztos nethozzáférés az angol fővárosban, de most már a víz sem képez akadályt.

 

Kulcsszavak: Wi-Fi Temze hotspot London
2013. január 29. 10:57

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

Az egészségügyi területen az adatok hiánya és költségessége korlátozza az MI fejlődését, különösen a bőrbetegségek esetén. A magyar MI fejlesztő csapat, az AIP Labs azonban létrehozott egy olyan fejlett, generatív MI-t, amely nemcsak tanul a meglévő forrásokból, hanem új adatokat is képes létrehozni, megkerülve a drága és nehezen beszerezhető címkézett adatok problémáját. Így szintetikus képeket tudnak alkotni olyan ritka bőrbetegségekről is, amelyekről jelenleg kevés információ áll rendelkezésre.

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

A szezonnyitó Forma-1-es futam házigazdája, a Bahrain International Circuit (BIC) ma kiadott sajtóközleményében jelentette be, hogy a magyar Festipay készpénzmentes fizetés és integrált rendezvénymenedzsment szolgáltató cég által működtetett BIC PAY bevezetésével készpénzmentes fizetési rendszerre állnak át. 

2024. február 21. 16:15