A Montana újra elnyerte a Microsoft Gold Certified Partneri minősítést

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2003. február 26. 13:37
A Montana Rt. másodszor nyerte el a Microsoft Gold Partneri minősítés Collaborative Solutions (csoportmunka és portál megoldások - Exchange Server, SQL Server, Sharepoint és Commerce Server) termékkörben. A minősítés megszerzésének előfeltétele a magas szintű felkészültség mellett a releváns felhasználói referencia volt.
A Montana a Microsoft Gold Certified Partner programhoz csatlakozásakor olyan üzleti előnyökhöz jut, melyek segítségével a jövőben egyszerűbben és hatékonyabban oldhatja meg ügyfelei támogatását, kiszolgálását, alkalmazottaik képzését, illetve informatikai rendszerük fenntartását és/vagy integrálását üzleti tevékenységükbe.

A Microsoft Gold Certified Partner program

A Microsoft által nyújtott Program keretén belül kétféle, a Microsoft Certified Partner valamint a magasabb szintű a Montana Rt. által most felújított Microsoft Gold Certified Partneri minősítés szerezhető meg, különböző alkategóriákban. A Program keretén belül tevékenykedő partnerek olyan független vállalatok, cégek, szervezetek, melyek profilja elsősorban a vezető számítástechnikai technológiákkal kapcsolatos üzleti tevékenységekre irányul.

A MGCP for Collaborative Solutions cím elnyeréséhez szükséges legalább 4 olyan kolléga, aki rendelkezik a Microsoft Certified Professional minősítéssel, kettő közülük MCSD vagy MCSEs(Windows 2000), MCSDs, vagy MCDBA kvalifikációval. Ezen elvárásokat messze túlteljesítve a Montana Rt. szakemberei közül négyen MCDBA, nyolcan MCSE, és 13-an MCSD minősítéssel rendelkeznek, továbbá összesen 27 szakember rendelkezik MCP minősítéssel.

Kulcsszavak: +céginfo Montana

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14