eTrust Antivirus v7 nagyvállalati környezetbe

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2003. március 3. 17:20
A Computer Associates International, Inc. bejelentette, hogy már kapható az eTrust Antivirus v7 a nagyvállalati környezet számára.
A két keresőmotorral működő CA eTrust Antivirus v7 megbízható védelmet nyújt a károkozó programok minden formájával szemben. A META Group szerint a vírusirtók figyelmét általában a vírusok 1-3%-a kerüli el. Több keresőmotor alkalmazása jelentősen javítja a nagyvállalatok biztonságát, de emellett abban is segít, hogy az önmagukat sokszorosító károkozó programok ne terjedjenek át az ügyfelekre, a kereskedelmi partnerekre és általában az internetre.

Az eTrust Antivirus v7 teljes nagyvállalati fedettséget biztosít a szóba jöhető kritikus külső belépési pontoktól a belső mobileszközökig. Egy webes adminisztrátori felületen a biztonságért felelős rendszergazdák a vírusinformációk terítését egyszerűen automatizálhatják, a vállalaton belüli eseményeket pedig nyomon követhetik.

A mobil számítógépek védelmét javítja az eTrust Antivirus v7 új "Roam About" (vándorló) technológiája, amely önmagát dinamikusan átkonfigurálva mindenhol a leggyorsabb hálózati kapcsolaton keresztül biztosítja a frissített vírusinformációkat.

Az eTrust Antivirus v7 több mint 40 platformot, alkalmazást és eszközt védelmez, köztük a következőket: Windows XP (32 és 64 bites változat), Windows Server 2003, Linux, Solaris, Microsoft Exchange, Lotus Notes, Check Point Firewall, Microsoft ISA Server, azonnali üzenetküldők, Pocket PC és Palm OS.

Kulcsszavak: security CA

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59