Kóka János az IVSZ új elnöke

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2003. március 13. 12:57
Az Informatikai Vállalkozások Szövetsége március 12.én tartotta tisztújító közgyűlését, amelyen Kóka Jánost választották a búcsúzó Reszler Ákos utódjaként az IVSZ élére.
Az Elender Üzleti Kommunikáció vezérigazgatója a hardver-szakcsoportban kezdte IVSZ-es tevékenységét, majd 1999-ben Dávid Gábortól vette át a hálózati szakcsoport vezetését, és még ez évben elnökségi tag lett. Az elmúlt két évben megnyitott sok front, és IVSZ aktivitás folytatásaként az új elnök a gyakorlati munkára és annak realizált hasznára összpontosít, legfőbb feladatként pedig azt tűzte az IVSZ elé, hogy az infokommunikációs szakma az Európai Uniós csatlakozás nyertese legyen. Hangsúlyos elemként szerepel Kóka János programjában a kis- és középvállalkozások támogatása, a Budapesten kívüli vállalkozások felzárkóztatásának operatív programja, a kommunikáció (külső és belső) javítása, az IVSZ brand következetes újraépítése.

A tisztújító közgyűlés alelnöknek Beck Györgyöt, Reszler Ákost, Kürti Sándort és Jen Istvánt, további elnökségi tagoknak pedig Galló Gyulát, Hutter Ottót, Mezriczky Lászlót, Solt Gézát, Szekfű Balázst, Szittya Tamás és Vaspál Vilmost választotta meg. Az Ellenőrző és Számvizsgáló Bizottság tagjai: Őry Tamás, Peller Róbert és Szabó István, az Etikai Bizottságba pedig Balázs-Piri Lászlót, Dózsa Andrást, Dömölki Bálintot, Kürti Sándort és Nagy Ákost delegálták a közgyűlés résztvevői.

A közgyűlésen jelen volt többek között Kovács Kálmán Informatikai és Hírközlési miniszter, Dr. Baráth Etele a Miniszterelnöki Hivatal politikai államtitkára, kormánymegbízott, a Nemzeti Fejlesztési Terv és EU Támogatások Hivatalának vezetője, valamint Baja Ferenc, a Miniszterelnöki Hivatal politikai államtitkára, kormánymegbízott, a Kormányzati Informatikai és Társadalmi Kapcsolatok Hivatalának vezetője. A nagyfokú korámányzati érdeklődés összecseng azzal, hogy az IVSZ új vezetése kiemelten fontosnak tartja az iparággal kapcsolatos kormányzati munka szakmai támogatását.

Kulcsszavak: +legfontosabb IVSZ

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14