Önkormányzati munka Westellel

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2003. március 13. 18:35
A XI. kerületi önkormányzat a Westellel kötött megállapodása értelmében ezentúl a mobilcég szolgáltatásait veszi igénybe, és a mindennapi munkát segítő megoldások (pl. GPRS, 777mobil, Autóskártya) mellett a hazai mobilpiacon egyedülálló szolgáltatásokat érhet el.
Budapest egyik meghatározó önkormányzata a XI. kerületi, amelynek vezetői, képviselő-testülete és intézményei több mint 100 ezer lakos képviseletét látják el. A közigazgatásban felmerülő új igények az üzleti szférához hasonló gyors, hatékony döntéshozatal korszerű eszközök és szolgáltatások alkalmazását, valamint a mobilitás feltételeinek megteremtését követelik meg.

A mai napon a XI. kerület önkormányzata a Westellel kötött, 3 évre szóló megállapodás értelmében ezentúl a legnagyobb mobilcég szolgáltatásait veszi igénybe, és a mindennapi munkát segítő sok hasznos megoldás (pl. GPRS, 777mobil, Autóskártya) mellett a hazai mobilpiacon egyedülálló szolgáltatásokat érhet el. A későbbiekben a Mobil Iroda szolgáltatással belföldön és külföldön, a nap 24 órájában bárhonnan elérhetők lesznek a Microsoft Exchange vállalati levelező- és csoportmunkarendszer adatai, benne a levelezőrendszer, a naptár, névjegyalbum, vállalati címlista vagy a teendők listája.

A megállapodást Molnár Gyula, a kerület polgármestere és Sugár András, a Westel vezérigazgatója írta alá.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14