3Com: Új Etherneten keresztüli termékek

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2003. március 25. 10:45
A 3Com egy új Power-over-Ethernet (PoE) switchet, új NBX IP-telefonokat és vezeték nélküli LAN elérési pontokat jelentett be.
A 3Com innovatív Network Jack családjával kombinálva ezek a termékek az ipar legátfogóbb, az IEEE P802.af specifikációtervezetre épülő Power-over-Ethernet hálózati berendezéseit kínálják. Mostantól egyetlen vezeték biztosíthatja a szabványokra épülő, intelligens táp- és adatkapcsolatot. E termékek bármilyen kombinációban, egy adott hálózatban akárhol telepítésre kerülhetnek; a hálózati rendszergazdák számára pedig az áram alatt lévő berendezések intelligens felismerését, központi felügyeletét és kibővített rendelkezésre állását biztosítják. E funkciók és a szabványokra épülő tápellátás párosítása biztosítja a vásárlók számára, hogy a 3Com termékek szoros együttműködésben telepíthetők bármilyen más IEEE P802.af-kompatíbilis termékkel, ezáltal a legalacsonyabb összköltséget nyújtva.

A hálózatépítés ezen tápellátásos megközelítésének középpontjában az új SuperStack 3 Switch 4400 PWR, egy IEEE P802.af specifikációtervezetre épülő költséghatékony, nagy teljesítményű energiaforrás és a 3Com legfunkciógazdagabb 10/100-as switch-ének kombinációja áll. A SuperStack 3 Switch 4400 PWR egy 24 portos, 10/100-as vonali Power-over-Ethernet switch, amely sokféle gigabites gerinckapcsolati (uplink) lehetőséghez kínál nagy teljesítményű ethernetes kapcsolódást, rugalmas, üzem közben cserélhető összekapcsolást (stacking) és az egész stackre kiterjedő kapcsolataggregálást tesz lehetővé a gerinchálózati teljesítmény növelése és a hálózat rugalmasságának biztosítása érdekében. A termék beköthető egy XRN-technológiás gerinchálózatba is, ami kiváló rendelkezésre állást biztosít a hálózat üzemidejének optimalizálásához.

Kulcsszavak: 3Com hálózat

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55