Egyre több globális nagyvállalat alkalmazza az SAP NetWeavert

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2003. március 29. 09:25
Az SAP AG heterogén informatikai környezetek költségszintjének mérséklésére kidolgozott SAP NetWeaver integrációs és alkalmazásplatformja növekvő népszerűségéről számolt be. Az SAP NetWeaver januári bevezetése óta számos ügyfél - köztük a Wrigley, a Rohm and Haas és a Salzgitter AG - ismerte fel a dolgozók, az információk és üzleti folyamatok technológiákon és szervezeteken átívelő integrálását támogató platform stratégiai jelentőségét. A bejelentésre a március 24-26. között megrendezett SAP Business Information Warehouse (BW) & Enterprise Portal (EP) konferencia keretében, a Florida állambeli Orlandóban került sor.
Az SAP NetWeaver komplett, nyitott és rugalmas infrastruktúrát biztosít az SAP és más szállítók alkalmazásainak integrálásához. Az SAP összes megoldásának platformjaként szolgáló SAP NetWeaverrel a cégek technológiai hátterük megváltoztatása nélkül fejleszthetik tovább a vállalati értéklánchoz kapcsolódó üzleti folyamatokat.

A speciális anyagokat gyártó Rohm and Haas az SAP NetWeaver stratégiai bevezetésén dolgozik. A platform egyes építőelemei - köztük az SAP Enterprise Portal és az SAP Business Intelligence (SAP BI) - már működnek a vállalatnál. Az SAP NetWeaverrel a Rohm and Haas rugalmas, átfogó, webszolgáltatásokra és egyéb szabványokra épülő technológiai platformot hoz létre a különálló megoldásokból az alkalmazások és a technológiák lehetőségeinek hatékonyabb kiaknázása érdekében.

A Salzgitter AG vezető európai acélgyártó és technológiai vállalat, amely 1981 óta tagja az SAP ügyfélkörének, új értékesítési folyamatok kialakítására használja az SAP NetWeavert. Az SAP NetWeaver platform segítségével a Salzgitter gépkocsigyártásban és építőiparban működő külső ügyfelei, valamint leányvállalatai webalapú jelentések alapján elemezhetik az értékesítési teljesítményt. A NetWeaver által támogatott új, integrált funkció révén a Salzgitter optimalizálhatja értékesítési gyakorlatát, és lehetőséget tud biztosítani ügyfelei számára a gyors rendelésfeladásra, a gyártási folyamat aktuális állásának ellenőrzésére és a megrendelések paramétereinek módosítására.

Az SAP NetWeaver a Salzgitter működésében központi szerepet játszó alkalmazásokat - köztük a mySAP Enterprise Portalt, a mySAP Business Intelligence-t, a mySAP Customer Relationship Management (mySAP CRM) elektronikus kereskedelmi képességét, a mySAP Product Lifecycle Management (mySAP PLM) Folders dokumentumkezelő megoldását, az SAP Exchange Infrastructure-t, valamint a különböző háttérrendszereket integrálva átfogó és nyílt platformot hoz létre az ügyfelek és a belső felhasználók számára.

A nemzetközi édesipar elismert szereplőjeként és a világ legnagyobb rágógumigyártójaként ismert Wrigley Company több mint 150 országban forgalmazza híres márkáit - köztük a Doublemint, a Juicy Fruit, a Winterfresh, az Extra, a Freedent, az Orbit, az Eclipse és az Airwaves termékeket. A vállalat jelenleg a szervezetén belül felhalmozott tapasztalati és tudásbázis globális szintű hasznosítására alkalmazza az SAP R/3 szoftvert, valamint a mySAP Enterprise Portal és a mySAP Business Intelligence megoldásokat. Az SAP NetWeaverrel a Wrigley egyszerűen közös platformba integrálhatja a fenti alkalmazásokat az alacsonyabb költségszint (TCO) elérése érdekében.

Az SAP NetWeaver teljes körű együttműködésre képes a Microsoft .NET és az IBM WebSphere (J2EE) környezetekkel, és az infrastruktúrát egyszerűsítve, valamint az összköltségszintet visszaszorítva biztosítja felhasználóinak a heterogén infrastruktúrák menedzseléséhez szükséges rugalmasságot.

Kulcsszavak: vállalatirányítás SAP

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50