A Westel-hálózat kiemelkedő a T-Mobile csoportban

A Reader’s Digest felmérése szerint ismét a Westel a legmegbízhatóbb

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2003. április 15. 12:29
A világ egyik meghatározó mobilszolgáltatója, a T-Mobile érdekeltségeinél az első negyedévben végzett átfogó elemzés szerint a Westel hálózata a magyar mobilpiacon és a csoporton belül kiemelkedően jónak mondható. A műszaki tesztek eredményeit igazolja, hogy a Reader’s Digest felmérése alapján ismét a Westel lett Magyarország legmegbízhatóbb mobilszolgáltatója - adta hírül a Westel Mobil Rt. sajtóközleményében.
A T-Mobile európai érdekeltségeire (Németország, Nagy-Britannia, Hollandia, Csehország, Ausztria, Magyarország) kiterjedő hálózatminőségi felmérés előre meghatározott szempontok szerint az adott piacon működő mobilszolgáltatók műszaki teljesítményét az ügyfelek számára fontos szempontok alapján mérte és elemezte. A vizsgálat a főutak, a falvak és országutak, az 50- és 100 ezer közötti, valamint a 100 ezer lakosúnál nagyobb városok szerinti bontásban kiterjedt a hívásstabilitásra, a lefedettségre és a hívásminőségre, az érintett helyi érdekeltségek mellett érintette a piacon működő versenytársakat is. A T-Mobile csoport összehasonlító mutatóinak többségében a Westel érte el a legjobb eredményt, emellett a hazai piacon számos tekintetben kiemelkedően jó mutatókkal rendelkezik.

A műszaki eredményeket megerősítette a világ egyik legolvasottabb magazinjának, a Reader’s Digestnek évek óta, így 2003-ban is elvégzett, 18 országra kiterjedő olvasói felmérése, amely Európa vezető márkáinak feltérképezése mellett az érintett országok leginkább bizalmat élvező márkáiról számos kategóriában kérte ki az olvasók véleményét. A több ezer beküldött értékelés alapján a mobilszolgáltatói kategóriában a Westel szerepelt legjobban és ezzel Magyarország legnagyobb mobilcége lett a legmegbízhatóbb is.

Kulcsszavak: mobilszolg Westel MTR

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50