EMC, Microsoft: kibővített partnerkapcsolat

forrás Prim Online, 2003. május 6. 11:38
Az EMC és a Microsoft bejelentette, hogy kibővítik üzleti és technológiai kapcsolatrendszerüket a tárolás területén.

A számottevően szélesebb körű és átfogóbb megállapodás - amelyet Joe Tucci, az EMC elnöke és vezérigazgatója, valamint Steve Ballmer, a Microsoft vezérigazgatója jelentett be az idei EMC technológiai csúcstalálkozón - szorosabb együttműködést és integrációt jelent a hálózati tárolótechnológiák és a kínált termékek és szolgáltatások területén. A kibővített licencelési és technológiai megállapodás a következőket tartalmazza: a windowsos tárolási technológiák integrálását, új értékesítési és kereskedelmi kezdeményezéseket, valamint új szolgáltatási és támogatási megállapodásokat. Mindezek eredménye jobb felügyelhetőség és a Windows(r)-technológia zökkenőmentes illeszkedése lesz az automatizált hálózati tárolási környezetekbe.

A kibővített megállapodás a következőkre helyezi a hangsúlyt:

Az EMC beépíti a Microsoft Windows Server 2003 tárolási API-jait (VSS, VDS, MPIO) a saját tárolóplatform-funkciói közé. Ez a szoros integráció egy konzisztens windowsos felületet eredményez a fejlett tárolási funkciók eléréséhez, így a felhasználók kiterjeszthetik a Windows használatát az automatizált tárolási környezetek felé is. Továbbá, a Microsoft tárolási API-jainak alkalmazásával az EMC saját ControlCenter nyílt tárolórendszer-felügyeleti alkalmazásait is integrálja, ez lehetővé teszi a felhasználóknak a nagyméretű vállalati Windows-rendszerek jobb felügyeletét.

Az EMC és a Microsoft együttműködik az újonnan létrejövő tárolórendszer-felügyeleti szabványokra épülő nyílt tárolórendszer-felügyelet legjobb gyakorlati alkalmazásainak és referencia-implementációinak meghatározása érdekében.

Az EMC egy új EMC NAS termékcsalád alapjául licencelni fogja a Microsoft Windows Powered NAS szoftverét

Mindkét cég együttműködik a Windowsra épülő termékek és az EMC Celerra NAS család kompatibilitásának biztosítása érdekében. Ez a törekvés a vásárlók számára a NAS-megoldások szélesebb körű, méretezhetőbb családjait és az EMC Celerra NAS garantált kompatibilitását jelentik a jövőbeli Microsoft verziókkal.

Az EMC és a Microsoft együttműködési támogatási megállapodást fog kötni a vállalati windowsos környezetekben telepített EMC-termékek közös támogatási módszertanainak biztosítására.

A vállalatok kapcsolódó kereskedelmi és értékesítési kezdeményezéseket indítanak annak érdekében, hogy megismertessék a vásárlókkal az integrált Microsoft- és EMC-technológiák előnyeit a hálózati tárolókörnyezetekben, és serkentsék az EMC Windows Powered NAS megoldásainak elterjedését.

Az EMC és a Microsoft a Microsoft Communication Protocol Licensing Programjának (MCPP) keretében aláírt egy licencmegállapodást a protokollok kölcsönös együttműködésének lehetővé tételére az EMC hálózati tárolóeszközei és a Windows kliens PC-i között.
Kulcsszavak: Microsoft EMC +céginfo

MRT Mixer 4.0

A különleges funkciókkal ellátott DJ program 4 hangfájl egyidejű lejátszásának és a köztük lévő hangok átfedésének lehetőségével, különböző hangeffektusokkal, valamint az egyes hangfájlok effektusainak szerkesztésével kiváló választás mixelt dalok készítésére.

2024. május 5. 16:39

Megváltás lehetne, a bankok mégis hadilábon állnak a mesterséges intelligenciával

A bankok mindössze 6%-a készített ütemtervet a mesterséges intelligencia tömeges méretű kiaknázására. Míg a banki alkalmazottak tárt karokkal fogadják az MI beépítését, a bankok nehezen integrálják azt.

2024. május 5. 14:17

HR és munkavállalói oldalról is kihívás az anyák foglalkoztatása itthon

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) adatai szerint az országban körülbelül 300 ezer főnyi potenciális munkaerő áll rendelkezésre, bár ez a szám régiónként változó. A jelenlegi gazdasági helyzetben kiemelt szükség van a kisgyermeket nevelő anyák munkaerőpiaci reintegrálásának fokozott támogatására. 

2024. május 5. 13:01

K&H: Kate tiszta nyereség

Tavasztól a kis- és középvállalkozásokat is segíti Kate, a K&H digitális pénzügyi asszisztense. A mesterséges intelligencia-alapú megoldás egyetlenként az országban hangalapú utasításokat is megért és végrehajt, egyben felveszi a versenyt a legfejlett technológiákkal.   

2024. május 5. 11:59

Nagy a magyar cégek lemaradása a kisgyermekes anyák foglalkoztatásában

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) adatai szerint az országban körülbelül 300 ezer főnyi potenciális munkaerő áll rendelkezésre, bár ez a szám régiónként változó. A jelenlegi gazdasági helyzetben kiemelt szükség van a kisgyermeket nevelő anyák munkaerőpiaci reintegrálásának fokozott támogatására. 

2024. május 5. 10:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55