Júniusban indul a Nokia 3300 zenetelefon szállítása

forrás Prim Online, 2003. június 5. 11:31
[smallimage 1 left] A Nokia és a Warner Music International új marketing-együttműködési megállapodás aláírását jelentette be, amelynek eredményeképpen a zene valóban mobillá válik a Nokia 3300 készüléken.
A készülék dobozában elhelyezett MMC-memóriakártyán feltörekvő művészek felvételeinek rövid részletei hallhatók, de a kártyán Valódi Dallam (True Tones) csengőhangok, multimédiás üzenetsablonok és színes háttérképek is megtalálhatók. A Nokia 3300 zenetelefon a GSM-piac első, a Valódi Dallam csengőhangokat támogató Nokia készüléke. A Valódi Dallam csengőhangok az összetett mobil- és zenetelefon személyre szabhatóságának új eszközét jelentik, hiszen alkalmazásukkor igazi dallamrészletek figyelmeztetik a felhasználót a bejövő hívásra.

A Nokia 3300 eladási csomagjában bónuszszolgáltatásként egy CD-ROM is megtalálható majd, amelyen a Warner Music International tehetséges fiatal, feltörekvő zenészeinek felvételei lesznek hallhatóak teljes terjedelmében. A felvételeket a Nokia 3300 felhasználói a mellékelt Nokia Audio Manager számítógépes szoftver segítségével tölthetik le készülékükre.

A Nokia és a Warner Music International a Nokia 3300-hoz kapcsolódóan három együttes, az A (www.a-communication.com), a Harry (www.h-a-r-r-y.com) és a Krezip (www.krezip.com) népszerűsítésébe kezd. Az A kemény punk/rock hangzásával 1997 óta szerepel a zene világában, és nemrégiben néhány Nagy-Britanniában sikeressé vált dalnak köszönhetően szereztek nemzetközi hírnevet. Harry az Egyesült Királyság egyik nagyszerű, sajátos stílussal és az önkifejezés szenvedélyével bíró női pop-rock előadója. A középiskolai zenekarként induló Krezipet mára az egyik legjobb feltörekvő holland együttesként tartják számon.

A kifejezetten zenehallgatáshoz tervezett GSM 900/1800 hálózaton működő Nokia 3300 zenetelefon hordozható digitális zenelejátszót (MP3/AAC), sztereó FM-rádiót, digitális felvevőt, a valódi zene élményét biztosító csengőhangokat, és fejlett üzenetküldési, valamint játékfunkciókat biztosít egyetlen kiváló minőségű, vidám készüléken belül. A zenefájlok egyszerű átvitele érdekében a Nokia 3300 zenetelefon (USB-kábellel használható) Pop-Port csatlakozóval, és az eladási csomagban található, szabványos 64 MB MMC-memóriakártyával rendelkezik.
Kulcsszavak: Nokia zene mobiltelefon

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50