Karaoke mobiltelefonon

Kollár Csaba, 2003. június 13. 11:10
[smallimage 1 left] Az Alatto által fejlesztett mobil karaoke-alkalmazást, az air.karaoke-t a the JavaOne konferencián mutatták be. A június 10-13. között megrendezett konferenciát a szakértők úgy tartják számon, mint a legújabb Java alkalmazások bemutatkozását.
Az air.karaoke alkalmazásnál a katalógusban 8339 dal található, melyeket a legújabb multimédiás készülékekkel, többek között a Nokia, a Motorola, a Siemens, a Samsung és a Sharp modelljeivel lehet használni.

Az Alatto kifejlesztett több Mobile Music alkalmazást, melyekkel többek között meg lehet tanulni a dalokat és ezt követően fel lehet lépni a különböző karaokeshow-kban. Elemzők szerint ezek a zenei szolgáltatások elsősorban a japán és a koreai piacon lesznek népszerűek, ahol a polifonikus zenei chipek már szinte szabványtartozékai a mobiltelefonoknak.

John Whelan, az Alatto alapítója a mostani fejlesztéssel kapcsolatban úgy nyilatkozott, hogy "büszkék vagyunk arra, hogy elsőként a JavaOne konferencián mutathatjuk be új alkalmazásainkat. A mobilkaraoke nagyon jól példázza, hogy mit is jelenthet a mobiltelefonok multimédiás képessége."

Kulcsszavak: MMS mobilszolg

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36