Allianz: "Az év internetes biztosítója Magyarországon"

forrás Prim Online, 2003. június 13. 13:30
[smallimage 1 left] „Az év internetes biztosítója" díjat 2002 után másodszor ítélte a zsűri az Allianz Hungária Biztosító Rt.-nek. A zsűri különdíjjal ismerte el a Generali-Providencia és az ÁB-Aegon biztosítók internetes munkáit.
Az Index.hu Rt., a Hewlett-Packard Magyarország Kft. és a Bankbiztosítási és Kockázatkezelési Szakoktató Intézet 2003-ban is megrendezte a biztosítók közti versenyt.

A díjat a biztosítók internetes tevékenysége alapján szakmai zsűri ítélte oda a legkiválóbbnak értékelt hazai biztosítótársaságnak. A társaságoknak lehetőségük volt a zsűri munkáját támogató anyagok beadására, azonban ez a zsűrizésnek nem volt előfeltétele. A zsűrizés szempontrendszere és a rendezvénnyel kapcsolatos további információk elérhetők az Index.hu portálon http://index.hu/biztositas/ cím alatt.

„Az év internetes biztosítója" díjat 2002 után másodszor ítélte a zsűri az Allianz Hungária Biztosító Rt.-nek. A tavalyi pályázatot a szerződéskötés és az adminisztráció kiemelkedő internetes megoldásával nyerte meg az Allianz, míg az elért eredményt ebben az évben a szintén egyedülálló B2B kárrendezési rendszerével, a Crashperttel erősítette meg. Az Allianz hazai portálja az európai biztosítási piacokon vezető anyavállalat megoldását adaptálja Magyarországra.

A zsűri különdíjjal ismerte el a Generali-Providencia és az ÁB-Aegon biztosítók internetes erőfeszítéseit.
Kulcsszavak: biztosítás díj

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50