Ismét az Allianz Hungária lett "Az év internetes biztosítója"

forrás Prim Online, 2003. június 16. 17:53
[smallimage 1 left]„Az év internetes biztosítója" díjat 2002 után másodszor ítélte a zsűri az Allianz Hungária Biztosító Rt.-nek. A zsűri különdíjjal ismerte el a Generali-Providencia és az ÁB-Aegon biztosítók internetes munkáit.
Az Index.hu Rt., a Hewlett-Packard Magyarország Kft., és a Bankbiztosítási és Kockázatkezelési Szakoktató Intézet 2003-ban is megrendezte a biztosítók közti versenyt. A HP és az Index a hazai pénzintézetek internetes megoldásainak időről időre történő értékelésével hagyományt teremtett. Ennek keretében először 2001-ben került kiosztásra „Az év internetes bankja Magyarországon" cím és immár másodízben mérettetnek meg a biztosítótársasaságok is. „Az év internetes biztosítója Magyarországon" verseny megrendezésére először tavaly került sor, akkor a szervezők hagyományteremtő céllal hirdették meg a pályázatot: a gyorsan változó technikai megoldások és felhasználói igények miatt fontos volt az éves megmérettetés a biztosítói szakmában is.

„Az év internetes biztosítója" díjat 2002 után másodszor ítélte a zsűri az Allianz Hungária Biztosító Rt.-nek. Az Allianz piacvezető szerepét biztosítja átgondolt internetes stratégiája is, melyet az elektronikus piacokon érvényesít. A tavalyi pályázatot a szerződéskötés és az adminisztráció kiemelkedő internetes megoldásával nyerte meg az Allianz, míg az elért eredményt ebben az évben a szintén egyedülálló B2B kárrendezési rendszerével, a Crashperttel erősítette meg. Az Allianz hazai portálja az európai biztosítási piacokon vezető anyavállalat megoldását adaptálja Magyarországra. Ez az átgondolt és fejlett üzleti-informatikai megoldás sokban hozzájárul a hazai biztosítási szakma internetes kultúrájának fejlesztéséhez A zsűri különdíjjal ismerte el a Generali-Providencia és az ÁB-Aegon biztosítók internetes erőfeszítéseit.

A szervezők reményei szerint a pályázat továbbra is hozzájárul a biztosítási ügyeiket interneten intézők számának emelkedéséhez és az online biztosítási szolgáltatások színvonalának növekedéséhez, valamint „Az év internetes biztosítója Magyarországon" rendezvény „Az év internetes bankja Magyarországon" rendezvény mellett jövőre még nagyobb érdeklődésre tart számot.

Sportfogadásban lett sikeres a profi ladbarúgó, aki saját platformot hozott létre

17 évig volt profi labdarúgó Csépányi Gábor, aki ma már a sportfogadás területén működik sikeresen. Saját fejlesztésű platformjaimmár milliárdot képviselő üzlet, amellyel most nemzetközi vizeken is bizonyít.

2024. április 26. 17:56

FireAlpaca 2.11.19

Az ingyenes grafikai programban bőséges ecsetválasztékkal, jól átlátható menükkel, rétegkezeléssel és további speciális funkciókkal szerkeszthetjük képeinket.

2024. április 26. 17:16

ToDoList 8.3.0.0

Az ingyenes határidőnapló program segít abban, hogy a különböző elvégzendő feladatokat egy helyen nyilvántartsuk, kategorizáljuk, prioritásokat rendeljünk hozzá stb. Megadható a kezdés illetve a befejezés pontos ideje, sőt a megfelelő pillanatban értesítést is kapunk azokról.

2024. április 26. 17:14

Tippek a hosszabb üzemidőhöz a HONOR-tól

A HONOR készülékei, a kedvező árútól a csúcskategóriásig kiváló akkumulátor üzemidővel rendelkeznek, mérsékelt igénybevétel mellett akár egész nap használhatóak. Ettől függetlenül azonban érdemes figyelni arra, hogy miként tudjuk a leghatékonyabban kihasználni az üzemidőt, hogy még véletlenül se merüljön le okostelefonunk.

2024. április 26. 16:19

A Sprinter felvásárlásával lépne jelentőset a SAMEDAY

Az akvizíció révén a SAMEDAY magyarországi házhozszállítási infrastruktúrája 60 százalékkal bővülhet a Sprinter tulajdonában lévő több mint 450 kézbesítési pont átvételével. A felvásárlást jelenleg a hatóságok vizsgálják. Ha a felek megkapják a jóváhagyást, az ügylet lezárultát követően egy 6000 átvételi pontból álló régiós out-of-home átvételi hálózat jöhet létre a magyar, román és bolgár piacokon.

2024. április 26. 14:44

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50