EuroWeb: Olcsó telefonálás Erdélybe és a Felvidékre

forrás Prim Online, 2003. július 1. 13:28
Az EuroWeb Rt. a Rákóczi Szövetség céljaival összhangban, kiemelkedően olcsó percdíjas telefonszolgáltatással kívánja megszólítani a határon túlra telefonálókat.
Az 1989-ben létrejött Rákóczi Szövetség (www.rakoczi.com) a határon túli magyar kisebbségek nemzeti, kulturális, szellemi, közművelődési és érdekképviseleti tevékenységét segíti és hatékonyan vállal részt identitástudatuk megőrzésében. Az elmúlt tíz esztendőben végzett jelentős tevékenységet alátámasztja az immáron 3500 fős tagság. A Rákóczi Szövetség 1998-től kiemelten közhasznú szervezetként működik, azaz a támogató magánszemélyek és vállalatok az adózáskor igen jelentős kedvezményeket kapnak (magánszemélyek 35%-os, cégek 150%-os adójóváírást vehetnek igénybe).

Az EuroWeb Rt. a NeoPhone szolgáltatással szeretné megszólítani a határon túlra telefonálókat, hiszen a NeoPhone telefonkártyával Magyarországról a hagyományos percdíjaknál jelentősen olcsóbban lehet telefonálni Romániába, Szlovákiába, Szerbia és Montenegróba, Horvátországba is. 2003. július 1-től az egyébként is alacsony percdíjaknál még olcsóbban telefonálhatnak a felhasználók!
A NeoPhone egy 5000 és 2000 Ft értékben forgalomba kerülő telefonkártya. A telefonálás a NeoPhone kártyával nagyon egyszerű, ráadásul a vezetékes telefonoknál megszokott minőséget nyújtja. A NeoPhone sikerét bizonyítja a több mint 10,000 aktív NeoPhone felhasználó! A NeoPhone telefonkártya több mint 2500 helyen megvásárolható országszerte: benzinkutaknál, hírlapárusoknál és a postahivatalokban.
Kulcsszavak: vezetékes Euroweb tarifa

Növényvédelmi drónpilótaképzést indít a Széchenyi-egyetem, az ABZ Drone és a CloudIA

A Széchenyi István Egyetem, az ABZ Drone Kft. és a Cloud for Intelligent Airplace Zrt. (CloudIA) együttműködési megállapodást kötöttek, amelynek keretében növényvédelmi drónpilóta-képzést indítanak, először május végén. Az oktatás az Albert Kázmér Mosonmagyaróvári Karon valósul meg, elérhetővé téve a legmagasabb szintű drónképzést a régió szakemberei számára.

2024. május 6. 11:50

Mitől lesz okos a jövő hálózata

A jövőben a megújuló energiaforrások arányát növelnék a legtöbben, 2030-ra pedig a digitalizáció és az energiaellátás zöldülése a legmarkánsabban megmutatkozó igény - derül ki az E.ON Hungária Csoport reprezentatív kutatásából. A vállalatcsoport felkészülve a jövő kihívásaira, az elkövetkező években 1 milliárd eurót tervez költeni áramhálózatának fejlesztésére Magyarországon és folyamatosan keresi és alkalmazza azokat a megújuló energia használatát segítő innovatív eszközöket, amelyek a hálózat stabilitását és rugalmasságát szolgálják.

2024. május 6. 10:26

MRT Mixer 4.0

A különleges funkciókkal ellátott DJ program 4 hangfájl egyidejű lejátszásának és a köztük lévő hangok átfedésének lehetőségével, különböző hangeffektusokkal, valamint az egyes hangfájlok effektusainak szerkesztésével kiváló választás mixelt dalok készítésére.

2024. május 5. 16:39

Megváltás lehetne, a bankok mégis hadilábon állnak a mesterséges intelligenciával

A bankok mindössze 6%-a készített ütemtervet a mesterséges intelligencia tömeges méretű kiaknázására. Míg a banki alkalmazottak tárt karokkal fogadják az MI beépítését, a bankok nehezen integrálják azt.

2024. május 5. 14:17

HR és munkavállalói oldalról is kihívás az anyák foglalkoztatása itthon

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) adatai szerint az országban körülbelül 300 ezer főnyi potenciális munkaerő áll rendelkezésre, bár ez a szám régiónként változó. A jelenlegi gazdasági helyzetben kiemelt szükség van a kisgyermeket nevelő anyák munkaerőpiaci reintegrálásának fokozott támogatására. 

2024. május 5. 13:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55