A Virgin Music SMS-kampánya

Kollár Csaba, 2003. július 9. 20:25
[smallimage 1 left] A Virgin Music a vezeték nélküli szolgáltatásokra specializálódott Mobileway vállalattal közösen indítja el Franciaországban az egy hónaposra tervezett mobil-marketingkampányát.
Az együttműködési megállapodás szerint a Mobileway támogatni fog a Virgin kezdeményezésére két zenekart; a Blue-t és az Atomic Kittent, hogy azok az új Virgin Music Fan Club-ban minden szükséges technológiai, illetve kommunikációs-informatikai hátteret megkapjanak.

E támogatás részét jelenti, hogy a Virgin Music a francia mobilhálózati szolgáltatókkal közösen a Mobileway szakértelmével lehetővé teszi, hogy a mobiltelefon-tulajdonosok olyan ajándékokat nyerjenek, mint CD-k, DVD-k, autogramok, koncertjegyek, vagy személyes találkozási lehetőség a kedvenc sztárral.

A Mobileway által kidolgozott, Mobileway Fun Suite nevet viselő termék hat alkalmazást foglal magában, amelyek elősegítik az értékesítést, a kvízjátékokat, az online nyereményjátékokat SMS-en, interneten vagy telefonon keresztül.

A Virgin Music számos mobilszolgáltatóval kötött együttműködési megállapodást, és az előzetes felmérések szerint a célközönség tagjainak mintegy 90%-a fogadja örömmel a most induló kampányt, különösen az ajándéktárgyak miatt.
Kulcsszavak: SMS mobiltelefon zene

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50