Ingyenes WiFi hozzáférés New York egyik legnagyobb parkjában

Kollár Csaba, 2003. augusztus 21. 10:30
[smallimage 1 left] A New York-i Union Square Park lesz a legújabb olyan hely, ahol az ott tartózkodók elérhetik a különböző vezetéknélküli LAN szolgáltatásokat.
A Wired Magazine és a NYC Community Wireless Group által is finanszírozott WiFi csatlakozási lehetőség ingyenes áll majd rendelkezésre azok számára, akik a parkban hosszabb-rövidebb időt töltenek és a csatlakozáshoz szükséges hardvereszközök a birtokukban vannak.

Amerikában nem ez az első eset, hogy ingyenesen teszik elérhetővé parkokban a WiFi szolgáltatásokat. Az egyik szervezet – a Downtown Alliance – már hét csatlakozási pontot installált a manhattani parkokban, beleértve a Bryant Parkot, a City Hall Parkot és a Liberty Plaza-t. Májusban az amerikai telekommunikációs cég, a Verizon ismertette azon terveit, miszerint 2003 végére New Yorkban és környékén közel 1000 ingyenes csatlakozási pontot épít ki.

A bwcs.com írójának nyilatkozó amerikai szakértők egyöntetű álláspontja szerint azért van szükség minél több ingyenes csatlakozási pont kiépítésére és üzembe helyezésére, hogy a fogyasztók minél hamarabb megismerkedjenek a számukra még új lehetőségekkel. Ez azzal az előnnyel jár ugyanis, hogy a fogyasztóknak a csatlakozásért és a böngészésért nem, csak az igénybe vett fizetős szolgáltatásokért, megrendelésekért kell fizetniük.
Kulcsszavak: Verizon Wi-Fi

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38