Verizon kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Verizon

A Huawei szabadalmi jogsértés miatt perli a Verizont

A Huawei Technologies bejelentette, hogy szabadalmi jogsértésért pert indít az egyik legnagyobb amerikai technológiai és kommunikációs szolgáltatóval, a Verizonnal szemben az Egyesült Államok Texas államának egyik kerületi bíróságán. Keresetében a Huawei kompenzációt vár a Verizontól olyan szabadalmaztatott technológiák használatáért, amelyeket a Huawei 12 Egyesült Államokban jegyzett szabadalma véd.

2020. február 6. 11:59

Több mint 1 GBPS sebességgel hasított a mobilnet Észak-Amerikában

Közös tesztjében a Verizon, az Ericsson és a Qualcomm túllépte a gigabites sebességhatárt. A három vállalat egy Ericsson laborteszt során elsőként ért el kereskedelmi telefonchip és hálózati infrastruktúrával az 1,07 Gbps (gigabit/másodperc) letöltési sebességet a Qualcomm Snapdragon X20 LTE modemjével. 

2017. augusztus 23. 07:15

Megvette a Yahoo-t a Verizon

Bár a Magyar Telekom vs. Origo sztori azt mutatja, hogy egyáltalán nem jó, ha egy online médiacég egy telekom-szolgáltatóhoz tartozik, Amerikában ezúttal ismét egy telekom-cég vásárolt tartalmat, mégpedig a Verizon - közel 5 milliárd dollárért - a Yahoo média-szolgáltatását.

Kulcsszavak: akvizíció Yahoo Verizon
2016. július 25. 19:04

A Verizon elnöke megerősítette: kész ajánlatot tenni a Yahoo-ra

A CNBC közleménye szerint a Verizon elnök-vezéigazgatója, Lowell McAdam úgy véli, hogy egy megállapodás a Yahoo-val jó folytatása lenne annak a stratégiának, amelynek mentén a cég tavaly az AOL-t vásárolta föl 4,4, milliárd dollárért.

Kulcsszavak: akvizíció Verizon Yahoo
2016. február 8. 15:37

A Verizon 4,4 milliárd dollárért felvásárolja az AOL-t

A Verizon Communications bejelentette, hogy 4,4 milliárd dollárért felvásárolja az AOL digitális tartalom-, termék- és szolgáltatásközvetítő tömegkommunikációs céget, így az Egyesült Államok legnagyobb vezeték nélküli szolgáltatója lesz, egyúttal a webes és a mobiltelefonos videószolgáltatások terén is átveszi a vezető helyet.

2015. május 13. 08:24

Mégsem dob nagyot a brit gazdaságon a Vodafone-Verizon ügylet

Londoni pénzügyi elemzők szerint valószínűleg csak minimális gazdaságélénkítő hatása lesz Nagy-Britanniában az amerikai Vodafone-érdekeltség eladásából várható több tízmilliárd font bevételnek, annak ellenére is, hogy a pénz jelentős része a távközlési óriáscég brit részvényeseinek számláin köt ki.

Kulcsszavak: fúzió Verizon Vodafone
2013. szeptember 9. 09:14

100 milliárd dolláros ajánlat a Vodafone-ra?

Az egyesült államokbeli távközlési óriáscég, a Verizon Communications Inc. ajánlatot készül tenni a Vodafone 45 százalékos pakettjére a Verizon Wirelessben.

Kulcsszavak: +céginfo Vodafone Verizon
2013. április 25. 11:32

Megaügyletre készül a Vodafone

A vállalati történetírás egyik legnagyobb ügylete körvonalazódik brit lapértesülés szerint: a Sunday Times azt írta, a Vodafone brit mobilcég arra készül, hogy 135 milliárd dollárért eladja az amerikai Verizonnal közös cégben meglévő részesedését.

2013. március 26. 09:49

Jön a nézőjét "néző" televízió

Hamarosan a tévé is nézi és (le)hallgatja nézőjét és eszerint küld neki reklámot - ez a terve egy amerikai vállalatnak, amely ötletét már levédette.

2012. december 6. 10:20

Sztrájk a Verizonnál

Amerika egyik vezető mobilszolgáltatójának 45.000 dolgozója ma délben beszüntette a munkát. A sztrájk oka, hogy a cég meg akarta változtatni a dolgozókkal kötött megállapodást, oly módon, hogy könnyebb legyen az elbocsájtás, a fizetést teljesítményhez köthesse, szabályozza a nyugdíjba vonulást és az egészségügyi tervhez való csatlakozást. A sztrájkolók többsége műszaki munkatárs vagy ügyfélszolgálati dolgozó.  A Verizon Wireless ügyfeleit nem érintette a munkabeszűntetés. 

 

Kulcsszavak: Verizon Verizon Wireless
2011. augusztus 7. 22:40

Forgalom alapú fizetés a Verizonnál

A Verizon már korábban ígéretet tett arra, hogy az egységes árakat adatforgalomtól függően módosítja a nyáron. A nagy adatforgalmat bonyolító telefonoknál lehetőség nyílik a családi adatforgalom-terv alapján történő fizetésre, így a tabletek, okostelefonok felhasználói havonta egy fix összegért használhatják készülékeiket.

Kulcsszavak: UMTS mobilszolg Verizon
2011. május 20. 08:22

Globális iPhone - világutazóknak

A Verizon pénzügyi igazgatója, Fran Shammo egy kérdésre válaszolva elárulta, hogy az Apple egy olyan új iPhone készüléken dolgozik, amely egyaránt működik CDMA és GSM hálózatokon.

Kulcsszavak: iPhone Verizon
2011. április 21. 22:53

HTC Thunderbolt – az első 4G-s okostelefon

A Verizon bejelentette, hogy az első 4G okostelefon, a HTC Thunderbolt március 17-től lesz elérhető, 249,99 dolláros áron, két éves előfizetéssel.

2011. március 16. 08:04

Negyedik generációs mobilhálózatra vált Amerika

Az előfizetők számát tekintve Amerika legnagyobb mobilszolgáltatója a negyedikgenerációs (4G) mobilhálózatra optimalizálva tíz újdonsággal jelent meg a Las Vegas-i szórakoztatóelektronikai vásáron (CES).

Kulcsszavak: mobilhálózat 4G UMTS Verizon
2011. január 10. 08:21

Verizon: Üdvözlet a 4G világban!

Minden a hálózatról szól: A Verzion új 4G LTE szélessávú hálózati fejlesztése  volt a fő témája Ivan Seidenbergnek, és Lowell McAdamnak, a Verizon vezéreinek, a Las Vegas-i CES 2011 kiállítás csütörtöki nyitóelőadásán. Az egyre gyorsabb hálózatok szükségességét könnyű megérteni, ha belegondolunk, hogy a világ adatvagyona évente duplázódik, korunk műszaki fejlesztései (internet, tablet, egyre korszerűbb okos telefonok) pedig mind azt szolgálják, hogy ez az adatvagyon mozgásba lendüljön, bármit bárhonnan elérhessünk.

 

 

Kulcsszavak: CES CES 2011 Verizon
2011. január 7. 09:28

Csak 500 Kin mobilt adott el a Microsoft?

Az internetes sajtónban megjelent pletykák szerint a Verizon mobilszolgáltatónak május óta alig 500-at sikerült eladnia a Microsoft első saját márkajelzésű telefonjaiból, a Kin1 és Kin2-ből.

2010. június 19. 17:51

Támogatott Skype az amerikai Verizon mobil-előfizetőinek

A Skype internet-telefonos cég és az amerikai Verizon Wireless mobilszolgáltató a barcelonai Mobil Világkongresszuson (MWC) bejelentették, hogy a jövőben a mobilcég előfizetői kedvező feltételekkel használhatják a Skype szolgáltatást.

Kulcsszavak: Skype Verizon
2010. február 18. 19:27

Veszteséget hoztak az elbocsátások a Verizonnak

A Verizon Communications veszteséggel zárta a tavalyi utolsó három hónapot elsősorban a jelentős kiadásokkal járó elbocsátások miatt.

Kulcsszavak: Verizon +céginfo
2010. január 27. 09:08

Vezeték nélküli technológia jövője a CES-en

Az Ericsson a Verizon Wireless céggel közösen dolgozva 2010. január 7-10. között képet adott a vezeték nélküli technológia jövőjéről, a las vegasi Consumer Electronics Show (CES) keretében a Long Term Evolution (LTE) képességeinek bemutatásával. Az Ericsson vállalati forgatókönyvek egész sorozatát vonultatta fel, amelyek a valós életből vett példákon keresztül mutatták be, hogyan lesznek majd a jövő LTE-hálózatai a vállalati megrendelők hasznára.

2010. január 12. 13:02

Mobiltelefon mint tévé-távirányító

Az amerikai Verizon Communications olyan képességgel ruházza fel az általa forgalmazott mobiltelefonok némelyikét, amelynek révén azok televíziós távirányítóként is működhetnek.

2009. augusztus 23. 10:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

Magyarország piacvezető médiaoldali hirdetéskiszolgáló rendszere, az Adverticum AdServer a rendkívüli helyzetre való tekintettel ingyenesen biztosítja ügyfelei számára innovatív célzási megoldását. A „DataMe DMP adatok” néven bevezetett szolgáltatás segítségével az AdServer felhasználóinak lehetősége nyílik demográfia, ISP (internetszolgáltató) és érdeklődési körök szerint szegmentált adatokat a pontosabb célzás érdekében felhasználni. 

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

Történetének legjobb negyedévi üzemi eredményéről számolt be pénzügyi gyorsjelentésében az LG Electronics Inc. (LG). A dél-koreai vállalatcsoport 2020 január-márciusi időszakában 14,73 ezer milliárd won (12,45 milliárd dollár) konszolidált árbevételt ért el, míg az első negyedévi üzemi eredmény 1,09 milliárd wont (921,47 millió dollár) tett ki. 

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás