A XXI. század vállalata kiállításon díjat nyert az eQuest

Kiss Ádám Zoltán, 2003. augusztus 21. 22:05
Az elsősorban vállalati integrált rendszerekkel, szoftverfejlesztéssel és teszteléssel foglalkozó 4D SOFT Kft. 2003-ban a kifejlesztette első informatikai közműszolgáltatását, az eQuestet, mely a XXI. század vállalata kiállításon „II. helyezett díjnyertes termék" elismerést szerezte meg.
Az eQuest rendszer az adatgyűjtés és feldolgozás hatékony módját biztosítja interneten és WAP-on, a kis költségekkel, informatikusok igénybevétele nélkül. Az eQuest rendszer segítségével hozzá nem értő is saját maga szerkeszthet meg elektronikus kérdőíveket. A rendszer a megadott címlista alapján e-maileket, illetve SMS-eket küld a potenciális válaszolóknak. A kérdőív tulajdonosa az adatgyűjtés eredményét megtekintheti tételesen vagy statisztikai összesítésben, illetve letöltheti az eredménytáblát további feldolgozás céljából.

A kérésre anonimitást biztosító eQuest rendszer széles körben felhasználható. A legtipikusabb alkalmazások: felmérések, közvélemény-kutatások, szavazások, vevői elégedettség mérése stb. Használható minden olyan esetben, ahol ügyfelektől egy formula kitöltését kérik, így pl. megrendeléseket adhatnak, bejelentéseket tehetnek interneten keresztül. Az utazó munkatársaktól mobiltelefonról bármikor adatokat kérhetők be jól szabályozott formátumban, közvetlenül egy adatbázisba. A rendszer a www.equest.hu és a www.ekerdoiv.hu webcímeken érhető el az informatikai közműszolgáltatások iránt érdeklődők számára.
Kulcsszavak: SMS WAP

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50