Szórakoztatóelektronika és mobiltelefónia a megújult Junior Magazinban

Kiss Ádám Zoltán, 2003. szeptember 11. 12:00
[smallimage 1 left] A Junior Magazin az Est Média ifjúsági kiadványa, mely szeptembertől megújult formában és tartalommal jelenik meg.
Az ingyenes, országos, kamaszokhoz szóló, számukra kulturális értékeket közvetítő, a szabadidő hasznos eltöltésére serkentő, ismeretterjesztő, szórakoztató- és programajánló magazint elsősorban általános iskolákban terjesztik, célcsoportja a felső tagozatos tanulók. A 10-14 éves korcsoport 99%-a ismeri, 98%-a olvassa a lapot, az olvasók 69%-ánál pedig a szülők is ismerik/olvassák a lapot. A hetente 110 ezer példányban országosan megjelenő kiadvány kulturális és szórakoztató rovatokkal, valamint heti ifjúsági, családi programokkal, ajánlókkal áll olvasói és a szülők, nagyszülők rendelkezésére.

2003 szeptemberétől a Junior Magazin külsőleg és belsőleg egyaránt megújul. A tartalmi megújulás egyik legfontosabb eleme, hogy a képekhez humoros képaláírás párosul, ami az egész újság egyik legfontosabb és legegyedibb ismertetőjegye lesz a jövőben. Ezenfelül új rovatok is indulnak. Ilyen például a „Plaza", ami a célcsoport életstílusát formáló trendeknek megfelelően a mindennapi élet legfontosabb kellékei és újdonságai között segít tematikusan eligazodni, itt a divat, a szépségápolás mellet jelen lesz a szórakoztatóelektronika és a fiatalabb korosztályt is élénken foglalkoztató mobiltelefónia. A formai megújulás legfontosabb elemei az élénkebb, dinamikusabb rovatszínek, nagyobb képek, illusztrációk, az eligazodást segítő új betűtípusok és fejlécek.
Kulcsszavak: újság oktatás

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55