3Com irodai router megoldások kis irodáknak

forrás Prim Online, 2003. október 28. 12:43

A 3Com bemutatta legújabb irodai router megoldásait 3Com Router 3000
néven, a kifejezetten kisvállalatok számára tervezett legújabb
üzletbiztonsági eszközét és útválasztóját, a 3Com Office Connect VPN
Tűzfalat, valamint az OfficeConnect Secure Router-t. A magas
színvonalú, ugyanakkor egyszerűen kezelhető megoldások megkönnyítik a
kis méretű – akár egymástól távol eső irodákkal rendelkező, akár
független – irodák, vállalkozások biztonságos összeköttetését az
internettel és egyéb helyszínekkel.
A 3Com 3000-es router családjának három tagja különböző WAN interfészekkel a kisvállalatok összekapcsolhatóságra és biztonságra vonatkozó elsődleges igényeire nyújtja az alábbi kiemelkedő hatékonyságú megoldásokat:

ˇ összetett problémamegoldás, amely nyilvános és zártláncú WAN interfészek segítségével támogatja a különálló helyszínek, irodák közötti kapcsolatot.
ˇ biztosítja a különálló helyszínek között áramló adatok védelmét
ˇ integrált, szabványalapú rendszer, amely könnyen használható és megbízható megoldás az internethez, és a hálózatba történő csatlakozáshoz, helyi és széles hatósugarú összegkapcsolódásra egyaránt
ˇ támogat számos magas szintű szolgáltatást, például a forgalom fontossági sorrendben történő irányítását, a (Qos), IP és IPX útválasztást. Fejlett szűrő és multicast funkciói a leghatékonyabb adatkezelést, illetve hang- és tartalomszolgáltatást biztosítják
ˇ lehetővé teszi kis iskolaépületek, egymástól különálló egészségügyi intézmények, közigazgatási intézmények és különböző bankfiókok biztonságosan és elérhető áron történő összekapcsolását. Különösen olyan helyszíneken hatékony, amelyek csekély mértékben, vagy egyáltalán nem rendelkeznek helyi IT támogatottsággal.

A 3Com OfficeConnect VPN tűzfal és az OfficeConnect Secure Router olyan kisvállalatok számára nyújt ideális megoldást, amelyeknek van szélessávú csatlakozásuk (kábel vagy DSL), vagy már rendelkeznek WAN szolgáltatással. Ez a piaci szegmens általában nem igényel annyi szolgáltatást, amennyit a 3000-es router család tagjai nyújtanak (ilyenek például az IP multicast és Qos), viszont egy egyszerűen kezelhető, plug-n-play biztonsági berendezésre van szükségük, amely garantálja az adatok biztonságát, miközben az ügyfelek, partnerek, szállítók és más piaci felhasználók között WAN hálózaton keresztül bonyolítja az adatforgalmat.

Újabb mérföldkő a termékportfolió bővítésben

A 3Com portfolióbővítését az 5000-es routerek, a WAN hálózatok és biztonságos internetkapcsolat biztosítására kifejlesztett középkategóriás termékcsaládja októberi bemutatásával kezdte. A 3000-es routerek desktop formaviláguknak köszönhetően egyszerűen telepíthetők, könnyen karbantarthatók és menedzselhetők. Az 5000-es routerekhez hasonlóan, a 3000-es router család is optimalizált működési memóriával, valamint beépített útválasztó és biztonsági funkciókkal, alkalmazásokkal rendelkezik. A 3Com kis irodáknak szánt megoldásainak - mint a kapcsoló-, gateway-, vezeték nélküli-, telefonos- és biztonsági technológiák - részeként a kommunikációs eszközöknek és alkalmazásoknak átfogó, integrált hálózata jött létre a kisvállalatok működésének és kiszolgálásának optimalizálására.

Az OfficeConnect VPN tűzfal biztonságot nyújt a kisvállalatok számára illetéktelen felhasználó hozzáférésével szemben és blokkolja az alkalmazást ért online támadásokat. Mivel különálló helyszínekkel és dolgozókkal rendelkező kisvállalatok számára készült, a könnyű telepíthetőség és az interneten keresztüli biztonságos üzleti kapcsolatok megteremtése érdekében a VPN tűzfal egyszerű setup varázslót és web kereső interfészt tartalmaz. Az OfficeConnect Secure Router egyszerre mintegy 253 felhasználó számára teszi lehetővé a biztonságos Internet hozzáférést egy meglévő kábel, vagy DSL modemen keresztül.
Kulcsszavak: 3Com tűzfal hálózat

MiTeC System Information X 5.0.0.0

Az otthoni használatra ingyenes MiTeC System Information X részletes információt szolgáltat gépünk hardveres összetevőiről (CPU, memória, alaplap, operációs rendszer, videokártya, monitor, tárolóeszközök, hálózati kártya, nyomtatók, USB portok). Beszámolót készít az összes megjelenített adatról.

2024. május 4. 15:43

Újabb rangos szakmai díjat nyert a Prologis!

A Prologis Park Budapest-Sziget II beruházás nyerte idén a Magyarországi Logisztikai Szolgáltató Központok Szövetsége (MLSZKSZ) által életre hívott, „Év logisztikai fejlesztése” elismerést. A legkiemelkedőbb hazai logisztikai fejlesztéseket díjazó kitüntetést 2023 óta ítéli oda a szervezet 11 tagú testülete a közúti-, vasúti-, vízi-, légi- és intermodális fuvarozás, valamint a vámolási és raktározási területek meghatározó szereplői részére.

2024. május 4. 15:37

CrystalDiskInfo 9.3.0

A program részletes információkkal szolgál merevlemezünk állapotáról, többek között a hőmérsékletéről és sebességéről is. Az alklamazás jelzi, ha a merevlemez túlmelegedett.

2024. május 4. 15:28

Egy napra az anyukák vették át a vezető szerepet a Yettelnél

Határozottság, konfliktuskezelés, problémamegoldó képesség és empátia: ezek a legfőbb vezetői tulajdonságok, melyek édesanyaként is elengedhetetlenek a magyarok szerint – derült ki a Yettel friss, országos, anyák napja alkalmából készített kutatásából. A mobilszolgáltató a vezetői kompetenciákat vetette össze az anyasághoz szükséges képességekkel, és az is kiderült, hogy tízből nyolc válaszadó szerint a gyereknevelés során tanult készségeket a munkavégzésben is lehet kamatoztatni.

2024. május 4. 13:55

Az AI a technológia jövője, a HONOR pedig úttörő benne

A technológia világában mostanában szinte minden a mesterséges intelligenciáról (AI) szól, a hírek egy része pedig riasztó jelleggel csapódik le: sokan munkák elvesztését, emberek által végzett szakmák megszűnését látják benne. 

2024. május 4. 12:14

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55