Grepton: kiemelkedően könnyebb

forrás Prim Online, 2003. október 30. 12:46

Kiemelkedő Microsoft partneri díjat kapott szakmai munkájának elismeréseként a Grepton Rt. tegnap Budapesten a Microsoft Magyarországtól.
A díjat Jean-Philippe Courtois, a Microsoft EMEA régiójának elnöke adta át, aki Innováció és Partneri lehetőségek c. beszédében utalt arra: a magyar partnerek, köztük a Grepton kiválóan szerepelnek a hazai piacon. A Grepton hazánkban az egyetlen négyszeresen díjazott Microsoft Gold Partner.

Süli András a Grepton igazgatója hozzátette: a díj szorosan illeszkedik a Grepton stratégiájába, mert garantálja a Microsoft támogatását, mellyel komoly üzleti előnyökhöz juttathatják ügyfeleiket.

A Grepton hazánkban az egyetlen négyszeresen díjazott Microsoft Gold partner. A címek odaítélésével olyan vállalatokat tüntetnek ki, amelyek bizonyítják kiemelkedő szaktudásukat a Microsoft alapú megoldások fejlesztése, technológiája, bevezetése és rendszerének támogatása terén.

A Gold Partner-i fokozat és az ezzel járó cím megszerzése szigorú feltételrendszerhez kötődik. A pályázónak minden területen fel kell mutatni dedikált és vizsgázott szakembereket, és területenként legalább három olyan referenciát, amelyekben a legkorszerűbb technológiák kerültek felhasználásra egy, az ügyfél által is sikeresnek minősített informatikai projekt során. A címek tehát azért különösen értékesek, mert a minősítést gyakorlatilag maguk az ügyfelek adják, a Microsoft pedig az egyéb feltételek (pl.: vizsgák, szakmai tartalom, referencia-projektek mérete) teljesülését ellenőrzi.

A Grepton Rt. támogatóközpontjának kiválósága miatt már megalakulásának évében, 2001-ben elnyerte az első Microsoft Gold Certified Partner-i címet, s azóta más területeken is e státusz elérésére törekedett. Az E-Commerce Solutions (az üzleti és elektronikus kereskedelmi rendszerek területe) és az Enterprise Systems (a nagyvállalati informatikai infrastruktúra tervezése és kialakítása), valamint a Collaborative Solutions (csoportmunkát támogató megoldások fejlesztése) kategóriákban odaítélt elismeréssel a Grepton ma Magyarországon az egyetlen olyan informatikai vállalat, amely négy szakterületen rendelkezik a Microsoft arany fokozatú minősítésével. (Hazai viszonylatban még háromszorosan minősített vállalat sincs.)
Kulcsszavak: Microsoft Grepton díj

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50